Treceți la conținutul principal

chipsuri rumenite la cuptor au grasimi mai putine

Acum intrebarea mea este intereseaza pe cineva asta? Cat de multe chipsuri poti sa mananci incat sa iti ridici o problema legata de cantitatea de grasimi pe care le contin? Eu personal mananc din an in paste chipsuri si daca e sa ma intrebi acum ... nu imi aduc aminte cand am gustat penultima oara.

Vineri la un eveniment Lay's am degustat totusi noile lor chipsuri rumenite la cuptor ce au cu pana la 70% mai putine grasimi decat chipsurile obisnuite. Nu pot spune ca informatia asta m-a dat pe spate. In schimb pot spune ca mi-au placut cele cu ierburi mediteraneene ce le-am gasit sa fie pe gustul meu.

Legat de preferintele mele in materie de chipsuri va zic ca nu suport chipsurile fara arome (cele simple doar cu sare) pentru ca mi se par fade. Nici cu Lay's cu sare si prajit la cuptor nu pot sa zic ca m-am inteles. Totusi sa revenim la ideea initiala - Voi cumpara Lay's pentru ca au mai putine grasimi? Nope. Cand o sa fie cazul sa am pofta de chipsuri cred ca voi alege ierburile mediteraneene pentru ca mi se par mai gustoase decat cele cu gratar/branza/sunca etc.

Intrebarea finala cred ca suna cam asa. Cand vine vorba de ceva de mancare ce il consumi ocazional spre foarte rar ce conteaza mai mult pentru tine? Sa fie sanatos sau sa fie gustor? La mine raspunsul e simplu. Gustul ocupa toate 3 pozitiile de pe podium.

si o poza pentur posteritate cu manusi chirurgicale

Comentarii

  1. Hehehee..binenteles ca trebuie sa fie neaparat gustos!! Acum daca mananci ceva care pe langa faptul ca este gustos este si oarecum sanatos, mi se pare excelent!!
    I-am incercat si eu ,pe aia cu sare, ieri la munca. Mi-au cam placut, erau destul de satiosi si ceva mai grosi decat chips-urile normmale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am zis. Cele cu ierburi sunt chiar buni. Aia cu sare sunt ... meh

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-i bun si lui Dumnezeu ii place :) Lay`s rumeniti cu ierburi sunt dementiali. Au o aroma pe care n-am mai intalnit-o. Si daca au si mai putine grasimi, cu atat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat ca nu prea se gasesc prin magazine. La MegaImage am vrut acum 2 zile sa imi iau o punga pentru meci si nu am gasit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…