chipsuri rumenite la cuptor au grasimi mai putine

Acum intrebarea mea este intereseaza pe cineva asta? Cat de multe chipsuri poti sa mananci incat sa iti ridici o problema legata de cantitatea de grasimi pe care le contin? Eu personal mananc din an in paste chipsuri si daca e sa ma intrebi acum ... nu imi aduc aminte cand am gustat penultima oara.

Vineri la un eveniment Lay's am degustat totusi noile lor chipsuri rumenite la cuptor ce au cu pana la 70% mai putine grasimi decat chipsurile obisnuite. Nu pot spune ca informatia asta m-a dat pe spate. In schimb pot spune ca mi-au placut cele cu ierburi mediteraneene ce le-am gasit sa fie pe gustul meu.

Legat de preferintele mele in materie de chipsuri va zic ca nu suport chipsurile fara arome (cele simple doar cu sare) pentru ca mi se par fade. Nici cu Lay's cu sare si prajit la cuptor nu pot sa zic ca m-am inteles. Totusi sa revenim la ideea initiala - Voi cumpara Lay's pentru ca au mai putine grasimi? Nope. Cand o sa fie cazul sa am pofta de chipsuri cred ca voi alege ierburile mediteraneene pentru ca mi se par mai gustoase decat cele cu gratar/branza/sunca etc.

Intrebarea finala cred ca suna cam asa. Cand vine vorba de ceva de mancare ce il consumi ocazional spre foarte rar ce conteaza mai mult pentru tine? Sa fie sanatos sau sa fie gustor? La mine raspunsul e simplu. Gustul ocupa toate 3 pozitiile de pe podium.

si o poza pentur posteritate cu manusi chirurgicale

Comentarii

  1. Hehehee..binenteles ca trebuie sa fie neaparat gustos!! Acum daca mananci ceva care pe langa faptul ca este gustos este si oarecum sanatos, mi se pare excelent!!
    I-am incercat si eu ,pe aia cu sare, ieri la munca. Mi-au cam placut, erau destul de satiosi si ceva mai grosi decat chips-urile normmale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am zis. Cele cu ierburi sunt chiar buni. Aia cu sare sunt ... meh

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-i bun si lui Dumnezeu ii place :) Lay`s rumeniti cu ierburi sunt dementiali. Au o aroma pe care n-am mai intalnit-o. Si daca au si mai putine grasimi, cu atat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat ca nu prea se gasesc prin magazine. La MegaImage am vrut acum 2 zile sa imi iau o punga pentru meci si nu am gasit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!