ce ne mai place talentul localizat

Aseara la finala Romanii au talent a castigat un caz social cu putin talent dar cu mai multa mandrie nationala. Twitter-ul a explodat considerand asta o nedreptate. E de rau e de bine? Nu stiu. Cert e ca am observat ca romanilor votanti la astfel de show-uri le cam place talentul localizat. Ceva ce nu putem sa exportam si nici noi nu prea intelegem foarte bine dar ne loveste la corazonul national semi inexistent.

Eu am fost dezamagit pentru ca vroiam un talent de exportat. Acum ca ma gandesc mai bine nu prea aveam ceva atat de nemaivazut incat sa merite exportul. Nu am nimic cu Tutu (poate doar cu mustacioara pubertina pe care tin minte ca si eu am purtat-o mult timp cu mandrie) dar nu il vad facand cariera si in afara. Nici prin tara parca nu il vad ca o sa ne saturam  repde de mandria ca suntem romani destul de repede si atunci ramane doar alt baiat care canta hip hop.


Ce ma irita cel mai mult e ca in franciza asta got talent nu o sa putem sa il trimitem pe Tutu nicaieri sa reprezinte Romania. Cine naiba doreste sa auda in limba noastra ce misto e sa fii roman? Nici macar diaspora nu cred ca o sa se bage la asa ceva - ca tot insista pe aici a crescut aici o sa ramana.

Btw asa de rant (din englezescul rant) de final - 3 cantareti pe podium? Romania - mai iesim si noi din casa sa vedem si altfel de talent?

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!