petrecerea atletilor de dupa program

Joi am ajuns foarte tarziu dupa program (pe la 1 si ceva noaptea) la petrecerea Puma Social Party 2011 din Club Oxygen si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca respectivul club era intr-un mall. Premiera pentru mine! pentru ca eu stiam ca mall-urile sunt inchise noaptea (semn ca poate ar trebui sa mai ies si eu din casa). Dar nu asta a fost singura surpriza: locul in sine era o combinatie de pub cu un club de sport(sala de biliard, bowling, darts etc). Foarte misto conceptul.

Ma cam asteptam sa ajung pe la spartul targului dar nici macar la 4 cand am plecat ... petrecerea nu se domolise. Am zabovit astfel cu bloggerii pe langa mesele de biliard unde am profitat de aceasta ocazie sa imi iau o bataie umilitore de la nwradu - semn ca bliliardul nu este unul dintre acele jocuri ce le practici mai bine ametit.
Nu stiu ce are asa de special Puma dar locul colcaia de minore. Ma rog bonus erau si cativa baieti try hard metrosexuali (desi s-ar putea sa ii confund cu hausarii electronisti sau cum naiba se numesc). Lume ciudata daca e sa ma intrebi pe mine. Oricum erau usor de ignorat.

Cu ocazia acestei petreceri cei de la Puma au lansat si un concurs pe pagina lor de facebook (link) cu premii cash (1000 euro), produse in valoare de 1500 euro, biciclete, trupe de supravietuire si carduri reducere in magazine Puma. Trebuie doar sa fii un after hour athlete creativ. Olix are mai multe detalii la el pe blog despre acest concurs.

Acestea fiind zise - joi pentru mine a fost o zi foarte grea ce s-a lasat cu o vineri de "doliu" ca sa zic asa..

cum ziceam joi a fost o seara grea :) (poza facuta de Costin)
De data asta Zoso a fost cel ce a imortalizat petrecerea in poze ... chiar foarte multe poze.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!