Treceți la conținutul principal

petrecerea atletilor de dupa program

Joi am ajuns foarte tarziu dupa program (pe la 1 si ceva noaptea) la petrecerea Puma Social Party 2011 din Club Oxygen si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca respectivul club era intr-un mall. Premiera pentru mine! pentru ca eu stiam ca mall-urile sunt inchise noaptea (semn ca poate ar trebui sa mai ies si eu din casa). Dar nu asta a fost singura surpriza: locul in sine era o combinatie de pub cu un club de sport(sala de biliard, bowling, darts etc). Foarte misto conceptul.

Ma cam asteptam sa ajung pe la spartul targului dar nici macar la 4 cand am plecat ... petrecerea nu se domolise. Am zabovit astfel cu bloggerii pe langa mesele de biliard unde am profitat de aceasta ocazie sa imi iau o bataie umilitore de la nwradu - semn ca bliliardul nu este unul dintre acele jocuri ce le practici mai bine ametit.
Nu stiu ce are asa de special Puma dar locul colcaia de minore. Ma rog bonus erau si cativa baieti try hard metrosexuali (desi s-ar putea sa ii confund cu hausarii electronisti sau cum naiba se numesc). Lume ciudata daca e sa ma intrebi pe mine. Oricum erau usor de ignorat.

Cu ocazia acestei petreceri cei de la Puma au lansat si un concurs pe pagina lor de facebook (link) cu premii cash (1000 euro), produse in valoare de 1500 euro, biciclete, trupe de supravietuire si carduri reducere in magazine Puma. Trebuie doar sa fii un after hour athlete creativ. Olix are mai multe detalii la el pe blog despre acest concurs.

Acestea fiind zise - joi pentru mine a fost o zi foarte grea ce s-a lasat cu o vineri de "doliu" ca sa zic asa..

cum ziceam joi a fost o seara grea :) (poza facuta de Costin)
De data asta Zoso a fost cel ce a imortalizat petrecerea in poze ... chiar foarte multe poze.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…