HTC Sense 3.0

De ceva vreme am facut pasul catre un Android cu Sense si vreau sa va zic ca pe cat de mult mi-a placut android-ul vanilla pe atat de mult m-a indragostit de Sense 3.0 N-as putea sa zic ceva anume de celalalte Sense-uri pentru ca nu am zabovit atat de mult pe ele. Totusi acesta nou mi se pare fix picatura care va revarsa paharul pe care e scris mare classic mobile user experience. Sper sa nu gresesc ca nu am apucat sa ma joc pe windows phone 7 suficient.

Sunt mare fan widgeturi si HTC se pricepe sa le faca destul de bine. Imi place lockscreenul nou pentru ca imediat cum deschid telefonul vad vremea. Daca e sa ma intrebi... o chestie total inutila ca pot sa ma uit afara sa vad cum e vremea dar asta nu inseamna ca nu imi place si nu doresc sa o vad acolo. Imi place drop down-ul unde am acces rapid la ultimele aplicatii deschise precum si la cele mai utile setari. All and all sunt chestii minuscule care modeleaza experienta in una placuta si rapida.

Si ca sa intelegi cat de naturala este experienta - azi la lansarea HTC Sensation in Romania toata lumea ce avea un telefon HTC avea wallpaper-ul default, cu home screen-ul default si ringtone-ul default. Asta spune destul de multe avand in vedere ca absolut toate 3 sunt foarte usor de customizat.

Si ca tot vorbeam de Sensation - este vorba de primul telefon cu dual core de la HTC ce vine nativ cu Sense 3.0 si pe care incepand de azi il gasiti la Vodafone de la 139 euro. Pe abonamentul meu actual ar costa 289 euro - care mi se pare un pret corect pentru un smartphone high end.

bonus: cel mai mult la lansare mi-a placut reactia unui posesor de iphone care cand a vazut cum arata animatia de ploaie si fulgere (se vede si in filmul de mai jos) a intrebat la masa la care stateam: " Chiar asa apare pe telefon? "  Da. Chiar asa arata si arata bine :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!