#blo6aria zen, fluturasi si albinute

Hai sa explicam titlul. Pentru mine Blogaria de anul acesta a fost foarte dar foarte zen. Cred ca dupa foarte multe calatorii am reusit sa fac totul in ritmul meu si chiar sa ma odihnesc. Exagerat de mult dar calul de dat nu se cauta la dinti. Am lenevit like a boss.

Calin in schimb nu a lenevit anuntand un proiect nou (poftabuna.ro), niste profit de 6 cifre pentru bestjobs.ro si un loc 2 in topul site-urilor de reduceri pentru zumzi.ro. Fata de anul trecut cifrele sunt mai bune. Si nu doar asta. Se pare ca au decis sa mearga intr-o singura directie - reduceri colective. E de bine? E de rau? Time will tell. Cel putin se concentreaza pe un singur lucru.

In rest ce s-a mai intamplat prin #blo6aria? Am vazut o nunta bulgareasca - destul de sumbra pentru gustul meu. M-am balacit in piscina cat mi-a permis dorinta de viata. Am mancat la Happy in Ruse unde chiar am reusit sa gasesc ceva cu un iz asiatic. Bun bun. Recomand. Cred ca totul e doar in capul meu dar am un zambet ce mi-a ramas intiparit in memorie.

V-am zis ca a fost zen nu?

#blo6aria

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!