ce am facut in ultimele 7 zile?

Sambata trecuta mi-au furat bicicleta legata cu lant in scara blocului. Pentru mine a fost un soc pentru ca nu ma asteptam ca in zona in care traiesc si in mod special in blocul acesta sa se intample asa ceva. Mai ales ca bicicleta era praf. Prima oara in viata mea constienta cand mi s-a furat ceva. Cred ca am voie sa zic un fuck it!

Miercuri mi s-a stricat telefonul si l-am dus in service. M-am plans pe twitter ca 15 zile o sa fiu fara telefon asa ca cei la Nokia Romania si-au facut o pomana cu mine si mi-au trimis un telefon in teste pana cand imi iese al meu din service. Nokia N8. Un monstru de camera foto la care ocazional poti sa si vorbesti. Cred ca o sa revin cu un articol despre asta cat de curand.


poza furata de pe twitter
Tot miercuri a fost #iepurelacuptor - in centrul vechi La Mama. Bun bun. Ca tot ziceam ca o sa experimentez mancarea lor cat de curand ... a fost ca la mama acasa. Intre noi fie vorba eu preferam ca urecheatul sa fie facut cu niste sos rosu dar nici asa nu a fost o alegere neinspirata. Parca pe 2 septembrie se zicea ca reluam hashtagul.

Vineri a fost #SMbreakfast la Trattoria Buongiorno unde am barfit putin social media. De fapt am discutat despre articole platite pe bloguri. Semnalizezi? Nu semnalizezi ca sunt platite? Moderam comentariile negative? Ce facem cu trollii? Ne-am chinuit sa gasim niste raspunsuri dar fiecare situatie are specificul ei si trebuie tratata in functie de audienta blogului respectiv. In mai putine cuvinte ... common sense is the king.

Ieri am sarit cu parasuta. Dar despre asta vorbim in urmatorul post. Am filmulete si poze. O sa ne amuzam impreuna :)

parca cu cel mai din spate am zburat

Comentarii

  1. vad ca iti place sa experimentezi lucruri noi si extreme. ai auzit de chestia asta organizata duminica 28 august? e o initiativa Cicloteque si kitebike, o plimbare pana in cartierul pantelimon/parcul morarilor pe un traseu pitoresc, nebatut de multa lume.:) spread the owrd. sper sa se adauge la interesting thigs u've done lately http://www.facebook.com/event.php?eid=273734105976842 o parere?

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand mersul prin pantelimon e considerat lucru extrem?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!