Treceți la conținutul principal

du-te la concert doar daca....

  • iti plac mult de tot cel putin 4 cantece ale formatiei respective (pentru un concert de 2 ore inseamna cam unul la fiecare jumatate de ora)
  • cel putin unul sa nu fie hit (sa il auzi in disperare la tv/radio)
  • ai ascultat ultimul album si a fost okeiut 
  • mai ai cel putin 2 cantece de care ai auzit de la ei 
  • esti in stare sa canti decent cel putin o melodie a lor
Pentru ca altfel o sa fii alt popandau ce se plictiseste la concert

Comentarii

  1. Ce se intampla in cazul in care e multi concert? sa zicem ca la ora 17 canta cineva care-mi place si la 21 altcineva...restul sunt de umplutura..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ala deja se numeste festival si in general are mai multe scene si mai multe formatii. Iti asculti formatia care iti place. Mai bag niste bere si mancare. Lenevesti. Asculti alta formatie care iti place.

    Cred ca regula de baza la un festival e ca macar sa fii auzit de 50% dintre formatiile care concerteaza. Si din alea cam jumatate sa iti fie de suflet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu uitam despre faptul daca ai chef sa te ploua. Vremea imi poate schimba total decizia de a ma duce sau nu la un concert. Biletele le cumpar pe ultima suta de metrii si deobicei ajung sa platesc si mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  4. E destul de riscant asta cu biletele pe ultima suta de metri. Daca nu mai gasesti loc si chiar vrei sa vezi concertul ala?

    Daca vrei neaparat sa vezi formatia - ploaia nu o sa deranjeze :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…