Grand Cinema Digiplex

Candva saptamana trecuta am fost la invitatia celor de la Grand Cinema Digiplex Baneasa sa vad Columbiana - un film de care tot auzisem in stanga si in dreapta. Filmul sa zicem ca a fost cam meh (nu stiu de ce dar aveam impresia ca e genul de film pentru Oscar) dar experienta a fost una placuta la cinematograf.

M-am bucurat de niste scaune speciale din piele plasate in mijlocul salii si - cel mai important lucru - de foarte mult loc la picioare. La 1.90 incepi sa apreciezi lucrurile acestea marute in defavoarea altora. Cinematograful arata foarte bine dar are o mica problema cu semnalul gsm pe vodafone asa ca nu am putut sa dau si eu un checkin ca omul. Dar partea buna e ca probabil nimanui nu ii va suna telefonul in timpul filmului.


Ceva date tehnice despre GCD? 18 sali. 2 parca VIP cu canapele sa te tot intinzi la film. Au 2 sali cu niste ecrane gigantice (20-21m adica cam cat un bloc standard de 7 etaje) si ... partea cea mai wow e ca pot sa faca transmisiuni live prin satelit direct pe ecrane. Cu ar fi sa te uiti la meciul favorit de whatever pe un ecran de 20 de metri in timp ce esti comfortabil tolanit? Ohooo acum stau si ma gandesc doar la asta....

Poze la Radu.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!