Elicopter radiocomandat de la emag

Cat de mult crezi ca te-ai distra cu un elicopter radiocomandat? Cam asa ma gandeam si eu pana sa primesc spre testare o astfel de jucarie. A facut furori pe la biroul Kubis Interactive si a trecut prin mana tuturor baietilor. Ceea ce spune destul de mult despre cat de rezistent este daca 12-14 oameni au invatat sa il piloteze si implicit l-au lovit de toate cele.

A cazut de la 4-5 m. S-a facut "tandari" in picioarele meselor de nenumarate ori. Iar ocazional se imprietenea cu cate un zid sau alt obiect neanimat. Credeti-ma ca a avut aterizari total nereusite dupa care ma asteptam sa nu mai am ce sa dau inapoi celor de la emag. Nu a avut nici pe naiba. S-a zgariat putin dar tot mai poate zbura la punct fix sau in linie dreapta. Da. Poate sa zboare la punct fix pentru ca are giroscop.


Mini Elicopterul cu infrarosu S109G de la SYMA
Se incarca prin usb sau direct din telecomanda (alimentata de 6 baterii) in jur de jumatate de ora (prin usb) ca apoi sa iti ofere 5-6 minute de zbor. Asta citez de pe site-ul emag pentru ca mie mi s-a parut ca zboara mai mult de 6 minute ... cam 10 asa.

aterizare la punct fix
Nu mult ne-a luat sa inventam si joculete prin birou ca de exemplu aterizarea la punct fix. Un succes ce si-a pierdut repede din farmec pentru ca toata lumea ateriza unde trebuie. Este incredibil de usor de pilotat. Dupa 2-3 ture deja poti sa il pilotezi si sa il aterizezi pe unde vrei. Chiar si atunci nu-si pierde senzatia de fun. In ultimele zile cum treceau 30 de minute cum se auzea zburand prin birou.

Nu cred ca este un elicopter de exterior pentru ca e mult prea usor. Pare conceput special pentru joaca in casa. Este o chinezarie (textul de avertizare de pe palete este intr-o engleza-chineza) foarte amuzanta si ieftina (elicopterele incep de la 130 lei).  Modelul testat de mine e S109G la 190lei. Din ce am obeservat diferenta de pret e data mai mult de catre dimensiune decat de functionalitati. Cele mai micute sunt mai ieftine. BTW - saptamana asta e oferta la elicoptere (10% reducere).

Mi se pare ca este o jucarie ideala pentru birouri pentru ca e destul de relaxant sa pilotezi unul. Inchei spunand ca doua lucruri m-au surprins la acest elicopter: zborul la punct fix ce nu ma asteptam sa fie atat de usor si durabilitatea in fata loviturilor necontenite pe care le-a suferit in ultima saptamana.  Azi el ajunge la Radu ce probabil o sa il fotografieze si o sa vedeti exact despre ce distrugeri vorbesc :)

Aaaaaah si era sa uit sa va zic ca si lui nepota-miu i-a placut elicopterul desi cum a zis el "e pentru bebelusi " :))))  E drept pe cutie scrie ca ai nevoie de minim 14 ani iar el nici macar 4 nu are....

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!