impulse shopping

Nu stiu altii cum sunt dar pe mine cand ma apuca nabadiile sa imi cumpar ceva apoi nu ma calmez pana cand nu am produsul in ziua respectiva. Nu de alta dar a 2a zi poate imi trece cheful de a cumpara respectivul produs - pentru ca sunt gadgeturi dragute de care nu depinde existenta mea asa ca dorinta poate disparea foarte repede.

La fel am facut acum cateva zile cand am vrut sa cumpar ceva pentru Secret Santa la birou si singurul loc unde am gasit respectivul obiect era in Suceava. Am pus mana pe telefon si am vorbit cu proprietarul magazinului care m-a asigurat ca in urmatoarea jumtatea de ora cheama curierul si a doua zi il am. Aveam oricum un buffer de 2 zile pana la SS asa ca am zis fie. In 16 ore de cand am facut comanda aveam produsul la birou. Impresionant pentru un mic magazin.


Eh spre satisfactia oamenilor ca mine Koyos.ro are pentru produsele marcate cu K livrare in aceeasi zi in Bucuresti. Singura conditie e sa faci comanda pana in ora 16:00. Completand asta cu livrare gratuita chiar te face sa te gandesti de ce te-ai mai duce intr-un magazin sa iti pierzi timpul la cumparaturi.

Inca nu am testat aceasta livrare rapida dar pandesc incet incet sa bage niste jocuri pe Kinect care ma intereseaza.  :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!