Treceți la conținutul principal

Wu Xing in Centrul Vechi

Cat m-am bucurat cand am primit mailul cu invitatia la deschiderea Wu Xing in Centrul Vechi ... gata nu mai trebuie sa astept 40-50 de minute pana imi vine mancarea (stau la Piata Unirii). Sau pot sa inlocuiesc cu succes shaorma de betie cu niste chinezesc.

Stiti shaorma de betie .. aia cand te duci spre casa si o iei la pachet. Mananci jumatate si te culci in aburi de shaorma si alcool. A doua zi cand te trezesti si vezi resturile langa pat ... iti dai seama de greseala facuta :)

Noul Wu Xing e langa Atelierul Mecanic. Foarte aproape de 100 de Beri si Niste Domni si Fiii.

Comentarii

  1. Acum stii cum este, o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Restaurantul este in cladirea unde a locuit Mihai Eminescu pe vremea cand lucra la ziarul Timpul, între anii 1880-1881. Mi se pare ciudat ca au avut autorizatie sa dea jos placa memorialã care amintea acest lucru, asta daca au avut asa ceva ..
    Cred ca intr-o astfel de cladire ar fi fost potrivita o cafenea-librarie.
    Pacat ca nu mai exista respect pentru trecutul istoric.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum o săptămână era un panou electric în locul unde era placa, rămâne de verificat dacă au montat-o din nou.

    RăspundețiȘtergere
  4. da, au montat placa, dar tot rămâne o pată pe obrazul brandului Wu-Xing pentru că au trecut mai bine de 2 săptămâni până și-au amintit că au deschis o locație într-un monument istoric.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca esti putin cam exigent. Avand in vedere ca lansarea pentru presa a fost acum cateva zile ... poate erau inca in lucru.

    RăspundețiȘtergere
  6. mea culpa, credeam ca deja a fost lansarea căci văzusem încă de săptămâna trecută clienți în restaurant.
    Nu am nimic cu ei, mai ales că la munca am comandat de multe ori și am fost mulțumit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da stiu ca avea deschis dinainte de lansarea pentru presa. Cred ca nu erau inca gata cu toate de aranjat si de asta au amanat pentru presa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tare as vrea sa te vad beat si mancand chinezeste cu betele...

    RăspundețiȘtergere
  9. o sala de sport mai lipseste in zona:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Placa este, acum e mai mare și mai vizibilă. Jos pălăria pentru Wu Xing că au făcut treaba asta. Placa, în toată splendoarea ei: http://www.cyberculture.ro/blog/2012/03/21/wu-xing-eminescu-si-timpul/ .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

StarCraft Remastered se lansează la vara

Pe vremea mea, drama băieților de școala generală era că fetele din clasă nu prea se uitau la noi. Băieții de liceu erau pe radarul lor, iar noi practic nici nu existam. Lucrul ăsta s-a schimbat prin clasa a 8-a când toți ne-am înălțat și practic au început să se uite mai cu jind la noi, dar deja era prea târziu.

În '98 când se întâmpla asta, apăruse StarCraft și primele net cafe-uri de prin București, iar toată atenția noastră era captată de acest joc. În fiecare clipă din zi doar asta vorbeam: terrani, protoși și zergi.

StarCraft a fost pentru mine primul joc pe care l-am jucat vreodată în multiplayer. Nici nu aveam calculator acasă pe vremea aia, dar after school-ul îl petreceam în net cafe-uri - fie jucând, fie uitându-mă la alții cum se jucau.

Nu eram deloc bun la joc, îmi luam bătaie cu o precizie elvețiană. Poate și din cauză că singura strategie pe care o aplicam era să îmi fac turrele - câmpuri întregi de turrele, iar mârlanii mei de adversari veneau cu carriere invizibi…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…