Treceți la conținutul principal

generatia prajita

In ultimul rand am observat prin Centrul Vechi tot felul de pustani skaterasi care vin la tine si te intreaba daca ai 3 lei sa isi ia niste "weed man". Introul de fapt e "daca ai o tigara". Cum te vede ca incepi sa ii rulezi una isi face curaj sa iti ceara niste bani de iarba desi ei oricum dupa cat au fumat au deja o usoara forma de retardism. Sunt niste veritabili potheads la 16-17 ani cati au.

Mi se pare jenant sa te pisi pe viata ta doar pentru ca ai vazut in filme ca asa e cool sa faci ca adolescent. Cine le sunt parintii si de ce nu le aplica bine de tot o corectie fizica sa isi bage in cap putinele minti ramase? Nu am o problema cu consumul respectivelor substante de care vorbesc. Am o problema cu excesul lor si starea asta de prajeala generala care te face sa pari handicapat .... man.

Ce sansa poti sa ai in viata daca tie iti ia 10 minute sa legi cap coada urmatoarea fraza: "Man am vazut ca fumezi din astea rulate. Mai am nevoie de 3 lei sa imi pot lua niste weed." Pe bune. Ma uitam la el cu gura cascata. Nu imi venea sa cred ca nu e in stare sa se exprime. Reitera fiecare silaba ... dafucktard.

Pe urmatorul retardat de buna voie o sa il intreb ce perspective de viitor are. Sunt teribil de curios ce crede ca ii va rezerva viitorul. Eu sunt destul de pesimist. Cam in orice ai nevoie sa poti sa exprimi relativ rapid idei simple. Si cand zic rapid zic de fapt super sonic fata de nivelul rama fumata la care sunt momentan in adolescenta.

ps - scuze persoanelor cu handicap. Pentru mine cuvantul retardat si alte derivate de gen nu ii include pe cei care chiar au un handicap.  Si alt post scriptum. Daca nu ti-a luat 2-3 ore sa citesti si sa intelegi asta sa stii ca nu e despre tine insemnarea asta.

Comentarii

  1. Pff... "perspective de viitor". Tu te auzi ce spui? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceva candva te gandesti ce ai vrea sa faci in viata. Macar asa in mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Perspective de viitor in lumea asta? :D
    Eu de contabil, avocat, director de nu stiu care, corporatist si multe alte incadrari din codul munci nu vreau sa aud, nici de bugetari, iar in advertising nu o mai duc mult, diavolul poate sa-si ia un nou soldatel supus.
    Pai mai bine ma pun pe crescut iarba si stau in natura 'smoking my head out man' :D.

    Vor fi vericiti ei Bogdan, don't you worry. La unii mami si tati sunt atat de bine infipti in sistem, incat asta mic se poate pisa pe el si pe viata lui fara probleme, oricum va fi OK dupa reperele de baza ale societatii.

    Imi fac griji mai degraba pentru sanatatea lor mentala.

    Pace si-am iesit ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ete ce face iarba.. am scris gresit 'codul muncii' :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. 3 Lei, ma faci sa rad sincer, la mine ti se cere tot ce ai pe tine nu doar 3 lei, eu le-as da cu drag doar 3 lei.
    La mine se practica cutitul ,bataie amentetarile si politia....

    RăspundețiȘtergere
  7. Stefan - tu unde stai?

    Bogdan - asa e, "man", am auzit si eu niste d-astia chiar aseara la Mega-Image. Dar e bine sa stim ce ne-asteapta. E nasol ca se apuca de fumat cand inca n-au discernamant. Macar daca ar astepta pana dupa ce se termina pubertatea si dezvoltarea, ca atunci creierul lor e inca in dezvoltare si fumandu-l chiar te retardezi foreva' 'eva. Cel putin asa citisem acum ceva timp :)

    Imi place cum se adapteaza obiceiul chetei la romani :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…