generatia prajita

In ultimul rand am observat prin Centrul Vechi tot felul de pustani skaterasi care vin la tine si te intreaba daca ai 3 lei sa isi ia niste "weed man". Introul de fapt e "daca ai o tigara". Cum te vede ca incepi sa ii rulezi una isi face curaj sa iti ceara niste bani de iarba desi ei oricum dupa cat au fumat au deja o usoara forma de retardism. Sunt niste veritabili potheads la 16-17 ani cati au.

Mi se pare jenant sa te pisi pe viata ta doar pentru ca ai vazut in filme ca asa e cool sa faci ca adolescent. Cine le sunt parintii si de ce nu le aplica bine de tot o corectie fizica sa isi bage in cap putinele minti ramase? Nu am o problema cu consumul respectivelor substante de care vorbesc. Am o problema cu excesul lor si starea asta de prajeala generala care te face sa pari handicapat .... man.

Ce sansa poti sa ai in viata daca tie iti ia 10 minute sa legi cap coada urmatoarea fraza: "Man am vazut ca fumezi din astea rulate. Mai am nevoie de 3 lei sa imi pot lua niste weed." Pe bune. Ma uitam la el cu gura cascata. Nu imi venea sa cred ca nu e in stare sa se exprime. Reitera fiecare silaba ... dafucktard.

Pe urmatorul retardat de buna voie o sa il intreb ce perspective de viitor are. Sunt teribil de curios ce crede ca ii va rezerva viitorul. Eu sunt destul de pesimist. Cam in orice ai nevoie sa poti sa exprimi relativ rapid idei simple. Si cand zic rapid zic de fapt super sonic fata de nivelul rama fumata la care sunt momentan in adolescenta.

ps - scuze persoanelor cu handicap. Pentru mine cuvantul retardat si alte derivate de gen nu ii include pe cei care chiar au un handicap.  Si alt post scriptum. Daca nu ti-a luat 2-3 ore sa citesti si sa intelegi asta sa stii ca nu e despre tine insemnarea asta.

Comentarii

  1. Pff... "perspective de viitor". Tu te auzi ce spui? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceva candva te gandesti ce ai vrea sa faci in viata. Macar asa in mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Perspective de viitor in lumea asta? :D
    Eu de contabil, avocat, director de nu stiu care, corporatist si multe alte incadrari din codul munci nu vreau sa aud, nici de bugetari, iar in advertising nu o mai duc mult, diavolul poate sa-si ia un nou soldatel supus.
    Pai mai bine ma pun pe crescut iarba si stau in natura 'smoking my head out man' :D.

    Vor fi vericiti ei Bogdan, don't you worry. La unii mami si tati sunt atat de bine infipti in sistem, incat asta mic se poate pisa pe el si pe viata lui fara probleme, oricum va fi OK dupa reperele de baza ale societatii.

    Imi fac griji mai degraba pentru sanatatea lor mentala.

    Pace si-am iesit ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ete ce face iarba.. am scris gresit 'codul muncii' :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. 3 Lei, ma faci sa rad sincer, la mine ti se cere tot ce ai pe tine nu doar 3 lei, eu le-as da cu drag doar 3 lei.
    La mine se practica cutitul ,bataie amentetarile si politia....

    RăspundețiȘtergere
  7. Stefan - tu unde stai?

    Bogdan - asa e, "man", am auzit si eu niste d-astia chiar aseara la Mega-Image. Dar e bine sa stim ce ne-asteapta. E nasol ca se apuca de fumat cand inca n-au discernamant. Macar daca ar astepta pana dupa ce se termina pubertatea si dezvoltarea, ca atunci creierul lor e inca in dezvoltare si fumandu-l chiar te retardezi foreva' 'eva. Cel putin asa citisem acum ceva timp :)

    Imi place cum se adapteaza obiceiul chetei la romani :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!