Treceți la conținutul principal

Ghid de agatat pe Facebook

Acum ceva vreme am citit ceva asemanator la Cabral dar mi se pare ca nu m-a satisfacut si drept urmare m-am decis si eu sa inserez niste mici idei pe subiectul asta. O sa zic de fete dar aceste mici reguli sunt valabile si la baieti.
  • niciodata dar niciodata sa nu te intalnesti cu o fata care nu zambeste in 60-80% din pozele sale de pe Facebook. Cine naiba are nevoie de tipe depresive? 
  • nu te obosi daca nu are o poza tip portret la avatar - nu vrei sa te intalnesti cu fete carora le este rusine sa isi asocieze prezenta pe social media cu viata reala. E o derivata a regulei de aur a internetului: "nu ne certam cu anonimi!
  • daca numele/nickname-ul ei contine z-uri,y-uri sau aceeasi litera repetata de mai multe ori (eeeeee) .... NU! Fuck that. Hai sa nu ne mai prostim ca anii '00 au trecut.
  • cel mai bine iti dai seama cum arata in realitate din pozele in care a fost tag-uita pentru ca alea nu sunt alese special pentru Facebook daca intelegi ce vreau sa zic. Asta poate sa muste de fund daca ea stie ca tu asta cauti ... dar unde nu risti nu castigi
  • referitor la chestia de mai sus ... daca e tag-uita in multe poze spamish ... Nope! daca are prieteni idioti sau nu stie sa isi scoata tag-ul nu merita. Sansele sunt destul de mari ca respectiva persoana sa fie cam tot pe acolo cu prietenii de pe Facebook. Idiotenie prin asociere gen.
  • care e procentajul de poze in costum de baie sau de la mare? Prea mare e un deal breaker (stiu ca arata bine dar nu cautam legume frumoase acum). Scazut dar existent este un atu. Inexistent nu e o problema.  
  • prea mutle poze din cluburi? Poze cu prea multi baieti? Nu ne intereseaza asa ceva. Nu de alta dar mai facem fata? Avem si noi o varsta ce naiba.  
  • ne plac fetele care pun poze din diferite locuri cu mobile upload  sau ceva asemanator. Inseamna ca sunt destul de outgoing incat sa nu te plictisesti prea curand. Stuff to do yeeey.
  • la primul semn de share/upload poza cu ceva caracter erotic sau pornografic eu zic ca cel mai bine e sa dai unfriend. Miroase a ceva aspirational si unde miroase ... inseamna ca nu e. Logica lui peste ..
Cam asta e asa in linii mari ... daca e sa fim super superficiali. Dar nu suntem asa ca o sa tratam textul asta ca pe un material inutil si irelevant de programare neurolingvistica ... care este.

Urmatorul ghid cu "stalking on Facebook 101" nu il mai scriu ca s-au ocupat baietii astia deja. 


Comentarii

  1. Eu credeam ca merge sa te iei dupa ghidurile raposatului hi5, dar se pare ca Facebook-ul e mai complex si necesita mai multa munca selectiva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e mai usor sa vb cu fata respectiva?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Amalian - ghidul asta e sa gasesti fata cu care sa vorbesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Nihasa cred ca exista profiluri naspa si oameni carora nu le pasa de cum arata profilul lor sau pozele lor
    asta doar inseamna ca au un FB reprezentativ si ca sa ramana in contact cu oameni care nu sunt in acelasi oras sau ceva
    pana la urma nothing trumps actually meeting the person
    also cred ca nu am inteles scopul post-ului si imi cer scuze pt asta

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am zis nicaieri ca trebuie sa agati toata lumea de pe FB :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu inteleg care e faza cu tagurile altor prieteni...

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa un timp, unii nu vom mai putea alerga, ceea ce va face ca persoanele dupa care am alergat candva, vor fugi de noi fiindca nu mai putem alerga.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…