Treceți la conținutul principal

Atunci cand e atat de frig incat iti scade temperatura motorului cand masina merge

Tot astept clipa asta de vreo luna. Un frig ca la carte care sa se lege cu ce vreau sa va zic. Aseara pe la 1-2 noaptea eram pe A2 sa vad Geminidele. S-a ales autostrada ca oricum in Capitala nu vezi picatura de stea. Ce mega fail a fost. Kilometri si kilometri de ceata de iti intra in oase. O ceata atat de laptoasa, incat abia vedeai cu proiectoarele de ceata o jumatate de masina in fata. Exagerez putin. Vedeai o lungime intreaga.

vizibilitatea de aseara
Si frig. - 20 de grade arata masina. Dardait in echipament decent de iarna (nu de snowboarding) pentru a incerca sa faci doua trei poze. N-a iesit nimic. Abia am vazut 3 stele cazatoare. Dar eu despre frig vorbeam sa va zic. Stiti ce merge bine cand e foarte frig? Ceva cald. Ba nu! Ceva fierbinte.


Vin si ceai sunt clasice .... dar ce ati zice de niste unchiu Jack Daniel? Fierbinte! Ei bine acum o luna au lansat Jack Daniel's Winter Edition - singurul Jack care se bea fierbinte. Atentie ... fierbinte. Nu fiert!

Sezonul de iarna in rai :)  (via Radu)
Cum este? Mai slab ca batranul Jack. 15%  vs 40 % cat are cel bine cunoscut. Miroase putin a vin fiert. Gustul este foarte familiar, dar inca nu am reusit sa imi dau seama cu ce il asociez. E bun si te poate surprinde de ce cantitati poti consuma fara sa iti dai seama.

Este ceva ce merge perfect dupa un snowboarding. De asta m-am si ferit sa scriu cat timp termomentru nu trecuse pe negativ. Nu apreciai cu adevarat licoarea fierbinte. Toti care l-au gustat (bloggeri la lansare si prieteni) s-au codit in prima instanta, dar pana la urma au dat acelasi verdict: e bun si merge.

Ce s-ar putea sa va bucure e ca Winter Edition-ul se gaseste doar in cateva tari (Germania, Austria, Slovenia si Romania). In sfarsit nu ne mai simtim si noi ca o tara de lumea a 3-a. Nici macar in US of A nu este disponibila. Tarile alese par sa aiba cam aceleasi atuuri: sporturile de iarna se bucura de o popularitate crescuta.

Una peste alta  ... am cunoscut-o si pe Lynne Tolley - stra-stranepoata lui Jack Daniel. Un fel de royalty pentru orice consumator de spirtoase. E o tanti joviala care pare sa fie tot timpul intre doua guri de Jack. Poate de aia este si degustatoare oficiala de Jack Daniel's.

Eu cam atat am avut de zis. Inca mai dardaie personalitatea in mine dupa frigul de aseara. Incercati Jack Daniel's Winter Edition si daca nu va place sa veniti aici sa ma trageti de ureche. O sa va placa cu siguranta daca il consumati cum trebuie: afara in zapada :)

Comentarii

  1. Eu am patit chestia din titlu :)) Nu e foarte placut :)
    Problema o am si acum, doar ca nu mai stau in trafic atit de mult, deci efectul e mai slab.

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema mea cu frigul este că nu mi se încălzește motorul mai mult de 60 de grade, deci este sub-optim, deci consumă mai mult.

    Că eu, de consumat, nu consum whiskey.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

StarCraft Remastered se lansează la vara

Pe vremea mea, drama băieților de școala generală era că fetele din clasă nu prea se uitau la noi. Băieții de liceu erau pe radarul lor, iar noi practic nici nu existam. Lucrul ăsta s-a schimbat prin clasa a 8-a când toți ne-am înălțat și practic au început să se uite mai cu jind la noi, dar deja era prea târziu.

În '98 când se întâmpla asta, apăruse StarCraft și primele net cafe-uri de prin București, iar toată atenția noastră era captată de acest joc. În fiecare clipă din zi doar asta vorbeam: terrani, protoși și zergi.

StarCraft a fost pentru mine primul joc pe care l-am jucat vreodată în multiplayer. Nici nu aveam calculator acasă pe vremea aia, dar after school-ul îl petreceam în net cafe-uri - fie jucând, fie uitându-mă la alții cum se jucau.

Nu eram deloc bun la joc, îmi luam bătaie cu o precizie elvețiană. Poate și din cauză că singura strategie pe care o aplicam era să îmi fac turrele - câmpuri întregi de turrele, iar mârlanii mei de adversari veneau cu carriere invizibi…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…