Treceți la conținutul principal

Din comunicatele de presa: berarie germana, chiftelute romanesti, Testoasele Ninja si un nou skate shoes shop

Am inceput sa strang atat de multe comunicate de presa, incat am zis sa le grupez pe toate intr-un singur post. Poate poate intereseaza pe cineva ce urmeaza sa se mai intample sau ce s-a intamplat deja.

Saptamana trecuta s-a lansat o berarie noua in Bucuresti. Siegfried PrivatBrauerei - pe numele ei - este o berarie germana autentica ce se gaseste pe strada Orhideelor nr. 19. N-am apucat sa ajung la ea, dar o pasarica mi-a soptit ca berea e buna si ciolanul copt cu sorici este spectacol. O pasarica de incredere, asa ca voi ajunge cu siguranta sa ciocnesc o halba de bere in locul respectiv. Site-ul oficial este aici.

Arata bine, nu?
McDonald's isi mai incearca odata mana cu preparate traditionale romanesti. Dupa McMici, acum a venit randul chiftelutelor romanesti sa se imprietenasca cu iubitorii de fast food. Sunt bunicele, dar nu-mi aduc aminte sa fii avut vreodata o pofta teribila de chiftele. Cine stie, poate stiu cei de la Mc mai bine. Din 21 aprilie le gasiti la cel mai apropiat McDonald's. Bonus pentru vegetarieni - tot atunci or sa bage cascaval pane.

Poza facuta de Radu, eu am fost pe fuga si n-am apucat sa mai declasenz.
Si pentru a nu parasi zona de fast food, Pizza Hut introduce blat-ul Super Pan - pentru mofturosii care nu mananca marginile pizzei. Stiu, nici eu nu inteleg. Suntem un popor iubitor de blaturi errr paine. Cum naiba sa lasi cotoarele alea in farfurie. Ei bine, acum nu mai e cazul. Marginile sunt umplute cu branza si sos de rosii. Ok la gust. Dar intre noi fie vorba, eu sunt genul care rontaie cotoarele lasate de prieteni prin farfurie. Sabotaj de la Pizza Hut, mai putin de rontait acum.

Tipul asta de margine/blat poti sa il pui pe orice pizza medie sau mare din categoriile Favorite, Speciale sau Complete.
19-20 Aprilie - Maraton Testoasele Ninja pe nickelodeon. Perfect pentru weekend-ul de Paste. Iti lasi tancul la televizor si iti poti vedea de treburile tale. Zic si eu asa - ca om care nu are copii. Duminica seara de la ora 7 incepe sezonul 2. In plus, au si un concurs cu hashtag-ul #ninjaturtles unde te poti alege cu un zorro din asta cu carapace. Pe la ei pe Facebook cred ca sunt mai multe informatii.


Dupa ce il culci pe ala micu, duminica de la ora 22:00 pe History poti sa vezi documentarul "Marea Istorie" (A Brief Big History). E ceva! N-ai mai vazut de mult un documentar pe History. Sa nu exageram acum, Pawn Stars si Storage Wars sunt pe lista mea de guilty pleasures.

“Marea istorie” exploreaza cateva dintre momentele decisive ale ultimelor 13,7 miliarde de ani, analizand legaturile dintre istoria umana si stiinţa care guverneaza universul. Serialul include declaratiile unor academicieni de renume si experti în domeniu, ilustrand o imagine cat mai autentica a lumii care ne inconjoara.
Teaser mai jos:



Si inchei cu o stire de pseudo interes general pentru posesorii de skate shoes: In AFI Palace Cotroceni se deschide primul concept store VANS. Astazi de la ora 18:00. Nu stiu exact ce inseamna un concept store VANS, pentru ca oricum skate shop-urile nu prea arata a magazine traditionale, dar daca ajungi acolo astazi - ai sansa sa ii vezi in concert pe Les Elephants Bizarres.


DC for life! wink wink. 

Cam asta e lista cu ce se intampla zilele astea. Cred ca cei de la PR si-au facut treaba destul de bine, pentru ca m-au cam nimerit cu toate: imi place berea, mai calc din cand in cand intr-un fast food, comand ocazional pizza, am doi nepoti mititei, aveam si un tag pe blog cu documentare si nu in ultimul rand: port skate shoes.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …