Treceți la conținutul principal

Din comunicatele de presa: berarie germana, chiftelute romanesti, Testoasele Ninja si un nou skate shoes shop

Am inceput sa strang atat de multe comunicate de presa, incat am zis sa le grupez pe toate intr-un singur post. Poate poate intereseaza pe cineva ce urmeaza sa se mai intample sau ce s-a intamplat deja.

Saptamana trecuta s-a lansat o berarie noua in Bucuresti. Siegfried PrivatBrauerei - pe numele ei - este o berarie germana autentica ce se gaseste pe strada Orhideelor nr. 19. N-am apucat sa ajung la ea, dar o pasarica mi-a soptit ca berea e buna si ciolanul copt cu sorici este spectacol. O pasarica de incredere, asa ca voi ajunge cu siguranta sa ciocnesc o halba de bere in locul respectiv. Site-ul oficial este aici.

Arata bine, nu?
McDonald's isi mai incearca odata mana cu preparate traditionale romanesti. Dupa McMici, acum a venit randul chiftelutelor romanesti sa se imprietenasca cu iubitorii de fast food. Sunt bunicele, dar nu-mi aduc aminte sa fii avut vreodata o pofta teribila de chiftele. Cine stie, poate stiu cei de la Mc mai bine. Din 21 aprilie le gasiti la cel mai apropiat McDonald's. Bonus pentru vegetarieni - tot atunci or sa bage cascaval pane.

Poza facuta de Radu, eu am fost pe fuga si n-am apucat sa mai declasenz.
Si pentru a nu parasi zona de fast food, Pizza Hut introduce blat-ul Super Pan - pentru mofturosii care nu mananca marginile pizzei. Stiu, nici eu nu inteleg. Suntem un popor iubitor de blaturi errr paine. Cum naiba sa lasi cotoarele alea in farfurie. Ei bine, acum nu mai e cazul. Marginile sunt umplute cu branza si sos de rosii. Ok la gust. Dar intre noi fie vorba, eu sunt genul care rontaie cotoarele lasate de prieteni prin farfurie. Sabotaj de la Pizza Hut, mai putin de rontait acum.

Tipul asta de margine/blat poti sa il pui pe orice pizza medie sau mare din categoriile Favorite, Speciale sau Complete.
19-20 Aprilie - Maraton Testoasele Ninja pe nickelodeon. Perfect pentru weekend-ul de Paste. Iti lasi tancul la televizor si iti poti vedea de treburile tale. Zic si eu asa - ca om care nu are copii. Duminica seara de la ora 7 incepe sezonul 2. In plus, au si un concurs cu hashtag-ul #ninjaturtles unde te poti alege cu un zorro din asta cu carapace. Pe la ei pe Facebook cred ca sunt mai multe informatii.


Dupa ce il culci pe ala micu, duminica de la ora 22:00 pe History poti sa vezi documentarul "Marea Istorie" (A Brief Big History). E ceva! N-ai mai vazut de mult un documentar pe History. Sa nu exageram acum, Pawn Stars si Storage Wars sunt pe lista mea de guilty pleasures.

“Marea istorie” exploreaza cateva dintre momentele decisive ale ultimelor 13,7 miliarde de ani, analizand legaturile dintre istoria umana si stiinţa care guverneaza universul. Serialul include declaratiile unor academicieni de renume si experti în domeniu, ilustrand o imagine cat mai autentica a lumii care ne inconjoara.
Teaser mai jos:



Si inchei cu o stire de pseudo interes general pentru posesorii de skate shoes: In AFI Palace Cotroceni se deschide primul concept store VANS. Astazi de la ora 18:00. Nu stiu exact ce inseamna un concept store VANS, pentru ca oricum skate shop-urile nu prea arata a magazine traditionale, dar daca ajungi acolo astazi - ai sansa sa ii vezi in concert pe Les Elephants Bizarres.


DC for life! wink wink. 

Cam asta e lista cu ce se intampla zilele astea. Cred ca cei de la PR si-au facut treaba destul de bine, pentru ca m-au cam nimerit cu toate: imi place berea, mai calc din cand in cand intr-un fast food, comand ocazional pizza, am doi nepoti mititei, aveam si un tag pe blog cu documentare si nu in ultimul rand: port skate shoes.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…