Bloggers Lan Party 5 #blp5

Sambata viitoare (17 Mai) de la ora 11:00 AM in Bucuresti, 16 bloggeri se vor infrunta cu 16 cititori de bloguri intr-o batalie digitala pe viata si pe moarte. Eu sunt unul dintre acei bloggeri, iar tu poti sa fii unul dintre acei cititori. Impreuna putem sa ne plangem ca jocul nu este balansat, arma aia este prea OP, echipa noastra e facuta din noobi sau ca aia care ne caftesc sunt no life-ri. Totusi, nu o sa putem sa ne plangem de lag - principala cauza in mortile din jocuri - pentru ca Romtelecom ne ofera 1GBPS (oferta noua).

Ce ne jucam? Sincer, nu stiu. Nici n-am intrebat. In mod cer niste shootere (suntem 32...). Poate World of Tanks sau Battlefield 4. Nu cred ca trebuie sa ne stresam prea mult cu asta. Hardware-ul si jocurile ne sunt asigurate.



Pai si cum facem sa te gasesc pe tine al' coechipier de baza? Lasi un comentariu (da, e musai sa fie cu un Google+ account) la insemnarea asta cu numele ultimului joc foarte bun pe care l-ai jucat, si eu duminica seara o sa fac o extragere random (cu randompicker.com). Daca totusi vrei sa raspunzi la intrebare, dar nu ai cum sa participi, te rog sa specifici in comentariu.

Cam asta e. Incep eu primul? Guild Wars 2 - am 930 de ore jucate :)
Bloggers Lan Party, ediția a 5-a, este un eveniment susținut de Romtelecom, cu sprijinul AMD și Bitdefender Antivirus.
[Later Edit] Am extras castigatorul - este vorba de Mihai Moise. Urmeaza sa il contactez si sa ma asigur ca poate participa sambata. In caz ca nu, am rezerve extrase. Pentru transparenta - intreaga extragere se gaseste aici. Multumesc celor care s-au inscris!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!