Saorma, sampanie si street food

Nu realizezi ca esti upper middle class decat in momentul in care ai o seara cu sampanie si saorma. Petrecaratii din Centrul Vechi si cluburile de semi fite imi vor da dreptate, iar provincia nu o sa inteleaga aceasta aroganta pentru ca le lipseste intreaga miscare saorma la ceas tarziu de seara.

Norocul face sa locuiesc foarte aproape de punctul de maxima inclesteare intre saormele ultra-customizabile si dil-urile mega sociale, aceasta proximitate permitandu-mi sa observ frumusetile acestui razboi.

Nu de putine ori am participat si eu activ, cand sub conducerea locotenentului Dristor K, cand sub atenta obladuire a capitanului Calif. Fiind un fel de mercenar, nu pot decat sa ma bucur de intrarea in joc a unui nou jucator.


#divanexpress - pe Strada Franceza  (capatul dinspre bariera)

Cochet aranjat si cu combinatii indraznete (trufe negre, miere picanta si muguri de pin), kebap butik-ul Divan Express (website) vine sa finalizeze acest triunghi culinar de foc din inima Centrului Vechi: saorma-dil-kebap.

Trebuie sa recunosc ca i-am calcat pragul inainte de lansarea oficiala de saptamana trecuta, si am fost impresionat de modul de ambalare - niciodata nu am punctat prea bine in eleganta consumarii. Nici cu gustul nu sta rau, fiind o experienta total diferita de ce am incercat de la vecinii de peste drum.

Ce nu prea mi-a convenit mie a fost ca varianta aleasa era doar putin calduta cand am ajuns acasa (drum de 10 minute pe jos), eu fiind un om care apreciaza in plus niste fast food fierbinte. Nu vreau sa par necunoscator, ca poate asa era reteta, dar mi-am propus sa reeditez experienta cat de curand (poate chiar azi).

PS. Da, merge si prosecco in loc de sampanie.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.