Cu un Biz Social Media Camp toți suntem datori

Cu un Biz Social Media Camp toți suntem datori
Cea de-a 11-a ediție Biz SMS Camp a fost susținută de Staropramen, Garanti Bank, Doppelherz, Banca Transilvania, Farmec, Chivas, Siviero Maria, Flanco, MSL Group The Practice, TNT, Enel, Dr Oetker, Domeniiile Sâmburești și Jubile Catering.

Cumva ideea asta a trecut pe lângă mine vreo 10 ediții de #BizSMScamp: păi de ce să mergi să vezi conferințele pe care poți să le vezi și în București? Ce poți să înveți nou acolo ce n-ai putea să înveți aici? Adevărul e că m-am înșelat amarnic. Tabăra are avantajul că te ține în permanență conectat la subiect și lucrurile tind să nu îți intre pe o ureche și apoi să îți iasă pe alta.

Între prezentări te transformi din ascultător pasiv în susținător activ. Toată lumea dezbate cele discutate și n-ai cum să n-ai o părere. Chit că e bună sau rea, intri în joc. Ți se insuflă o energie incredibilă pe care sper să o ai alături cât mai mult timp.

Nu știu cât va ține asta, dar m-am întors chitit să mut munții. E o senzație ce involuntar vine cu propria sa nostalgie. Ca în serile alea de acum mulți ani când o mână de bloggeri se strângeau la o bere și voiau să schimbe lumea. Poate acum e momentul ca Biz SMS Camp să încerce asta.

Cu motivele mai puțin emoționale pentru a veni în tabăra, Cristi stă mai bine ca mine. Eu doar am dat-o pe sentiment aici în colțul meu unde vărs o micro-lacrimă-perfect-bărbătească. Cert e că o să mai merg. Cu siguranță.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!