Zimbru - ce paletă de arome și gust poate să îți aducă o bere de un leu nouăzeci și patru?

Bere Zimbru - 1.94 lei

Răspunsul practic nu există, dar simțeam că am lăsat baltă secțiunea de review-uri modeste, așa am făcut acest titlu de clickbait.

Fabricată în județul Bacău de firma Albrau, berea Zimbru are o istorie teoretică de 230 de ani. Practic doar de la 1845 se pune pe hârtie proiectul fabricii care mai târziu va împrumuta numele de Zimbru. Pe repede-înainte vreo 170 de ani și la raft în Mega, între beri de import cu prețuri de 3-4 ori mai mari, am descoperit această bucățică de istorie la doar 1.94 lei.

Berea este slab acidulată, fără prea multă personalitate, cu spumă modestă și un gust care nu impresionează. Culoarea este clasica nuanță de bere blondă ce stârnește puțină nostalgie anii 90 pentru hipsterul care a plătit 8-10 lei pe ea la o terasă cool. Are 4% alcool și pot spune cu mâna pe inimă că mă simt înșelat de asta. Puteam să jur că am băut un șpriț cu aromă de bere.

Cu toate astea, mă așteptam să fie mult mai rea. Sub prețul ăsta am băut acum câțiva ani șosete murate, dar berea Zimbru poate să păcălească niște copii că ei de fapt beau bere. Este genul de băutură pe care o bei pentru că e rece și simți nevoia să te răcorești, nu pentru că ai chef de băut bere.

O recomand pentru grătar când îți iau foc cărbunii.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!