Gânduri despre Netflix la început de 2018


Dacă acum 2 ani îmi anulam abonamentul la Netflix pe motiv că în decurs de o lună îl deschisesem doar o dată, acum lucrurile stau total diferit. Nu cred că există seară în care să nu deschid Netflix-ul pentru un episod-două. Asta dacă mai am loc de bătrâni.

Ce?

Să explic.

Prin vacanța de iarnă am dat contul meu părinților unor prieteni  în ideea că poate se plictisesc de Singur Acasă 14 și Die Hard 8. Contul meu era unul standard de 2 ecrane în același timp și cum tot timpul mă uitam doar pe televizor, am zis că nu e problemă să ne suprapunem unii peste alții.

În esență cât Netflix pot să consume niște oameni ieșiți la pensie?

Răspunsul este extrem de mult.

Să zicem că în mai puțin de 48 de ore cineva a isprăvit aproape 3 sezoane full de Narcos, ca apoi în următoarele 2-3 săptămâni să vadă complet: Designated Survivor, Punisher, Frontier, Shooter, Marco Polo și Godless. Ceilalți pensionari au băgat maratoane de Grand Hotel - un serial cu doar 66 de episoade de câte 45 de minute, Morocco, Alias Grace și o varietate extrem de bogată de filme.

Situația devenise atât de crâncenă încât nu mai aveam loc să intru pe Netflix de binging-ul pe care îl făceau. Ne pare rău, ești deja conectat la aceste 2 smart tv-uri. Mkay. Situație pe care am rezolvat-o relativ ușor cu un upgrade la 4 ecrane în același timp.

Unde de fapt doream să ajung cu însemnarea asta, eu dacă aș fi Netflix aș face o campanie către tineri cu un mesaj relativ simplu: Dacă părinții tăi sunt preocupați să facă binging pe Netflix, nu or să aibă timp să se otrăvească cu tot felul de pseudo talk show-uri politice la televizor. #47ronpentruviitor

În altă ordine de idei random, serialul ăsta Altered Carbon proaspăt lansat este ce trebuie. În bula mea deja s-a ajuns la ceartă dacă e foarte bun sau foarte prost, ceea ce un serial mediocru science fiction n-ar putea să trezească atât de multă pasiune. Eu sunt în mare parte de acord cu ce a scris Eftimie, un serial bun pe care nu simt nevoia să îl isprăvesc într-o zi. De aproape o săptămână mă chinui la el.

Și ca să închei că m-am lungit cam mult, Aș prefera ca ce a făcut Netflix la Superbowl să devină un trend: arăți trailerul pentru prima oară și apoi după emisiune dai drumul la film. E vorba de The Cloverfield Paradox dacă interesează pe cineva.

Eu sincer m-am săturat de teasing-uri de ani de zile. Fuck that. La tine Star Wars și Game of Thrones mă uit când zic asta. Cum să mă anunți că în doar un an jumătate pot să mă bucur de următorul film/sezon. Cine are răbdare să stea cu inima cât un purice atât de mult timp?

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!