Treceți la conținutul principal

Gigi rezolva domne problema


Oarecum privesc cu admirati inspre jiji … a venit sa rezolve domne problema in satul Vadu Rosca sau mai bine spus …. satul lu` gigi becali da domne a venit … !: in ce a venit ? eeeh in maibahu lui de 400 000 dolari . E admirabil ceea ce face … sa nu ma credeti ca il iau peste picior sau ceva de genul asta . O sa faca 200 case 1 dintre care una cu mainile lui … si ale bodyguarzilor evident . Ma bucur sa vad ca sunt oameni care vor sa faca ceva pentru sinistrati … dar in acelasi timp ma dezgusta modul in care a fost intampinat si mai ales femeia din dreapta care tipa ” gigi e tata … e mai mult decat tata … ca tata nu mi`a dat niciodata nimic ” mi se pare tragic , dezgustator pur si simplu sub orice limita . Da inteleg te ajuta … dar nu trebuie sa iti dai sufletul pentru el Urmatoarea stire era despre nush ce jucator care o sa construiasca “doar” 17 case ( parca ) . Eh asa va vreau … nu ma intereseaza motivele pentru care faceti asta ? : !: dar ajutati sinistratii cumva. Oricum nu stiu de ce dar acum il privesc cu admirati pe Gigi Becali … taran cum este el tot face ceva .


  1. pe alt post se vorbea de 330 case – ma rog o sa faca niste case [back]

Comentarii

Populare în ultima săptămână

Cam așa funcționează social media justice

Dă play video-ului. Uită-te cele 5 minute. Bagă la cap ce vrei să bagi la cap și gândește-te câte revoluții de canapea am avut în ultimul an. Reclama asta era până într-un punct o reproducere fidelă a modului în care funcționează falsa asta agitație pe social media pentru diferite cauze.

Nervi. Cuvinte. Agitație. Totul preț de câteva zile până când vine următoarea criză. Nici n-ai timp să te apuci să schimbi ceva pentru că automat algoritmul îți împinge sub nas următorul lucru pe care să te enervezi fără vreo finalitate. Și tot așa ajungi apoi la sfârșit de an să faci doar un bilanț de like-uri, nu și de lucruri schimbate.

Și atunci de ce tot acest efort?

Mai ales când poți să o arzi pe burghezie și să faci lucrurile să se întâmple în jurul tău, nu pe Internet.

A întors-o la Tineretului - hack în jocul Metrorex 2018

Dacă e un lucru care aproape mi-a făcut capul să explodeze în 2018, atunci cu siguranță e vorba de momentul în care am aflat de hack-ul Unirii-Tineretului pentru atunci când serverele Metrorex dau p-afară. Pentru atunci când tot felul de amatori se opresc pe scara rulantă să facă poze pentru social media la aglomerația deja cotidiană.

Ei bine, atunci când tu strângi like-uri pe Facebook, veteranii fac uz de hack-ul ăsta și îți râd în nas când nici în al 4-lea metrou spre Pipera n-ai fost în stare să urci. Și tot ce trebuia să faci era atât de simplu: să iei metroul o stație invers, spre Tineretului, ca apoi să te urci în metroul spre Pipera de acolo fără îmbulzeală și nervi. Bum!! Mindfuck total.

Hai că vă las câteva clipe să vă reveniți de la aceasta incursiune în afara cubului...

#10yearchallenge, păi nu?

Între pozele astea sunt 10 ani diferență și cel puțin o mână de gel în minus. E posibil să fie și vreo 2-3 kilograme în minus în a doua, dar astea sunt doar speculații.

Uitându-mă la ce au pus ceilalți oameni pe hashtag nu îmi dau seama dacă e de bine sau de rău că diferențele sunt atât de mici. E ca și cum n-am înțeles nimic din ăștia 10 ani.