Sutien invizibil

Feministe din toata lumea uniti`va … buhahahh . De ce am inceput asa ? hmm n`am idee. Pur si simplu simt ca miscarea asta feminista ar trebui sa ia amploare si in romania … dezgustatoare imaginea femeii in tara asta . Dar sa trecem la buba …. sau lipsa bubelor mai bine spus . Cine naiba ar purta sutien invizibil ? Motivele ar fi nenumarate … dar dezavantajele ar trebui sa te inspaimante un pic . Omg porti si tu sutienul invizibil … ajungi pe la el acasa .. atmosfera sa incinge hainele zboara prin colturi .. iar apoi .. stupoare D ramane saracul blocat .. nici nu stie cum sa reactioneze ( in cazul meu cel putin ) . Ce naiba? ai agatat o naluca .. sa zicem ca machiajul e o chestie cotidiana .. si nu prea vrei sa te trezesti a 2a zi cu muma padurii in pat .. dar oricum inca nu se practica genul asta de machiaj in Romania .. dar cand te trezesti cu niste sani cu 2-3 numere mai mici decat anticipai tu ? . Ce mai molfaim ? muscam ? sarutam ? lingem ? sugem ? scuipam … eeeeek whats wrong with me glumeam cu scuipat thinghy ) . Ce se intampla acum in zilele racoroase? sfarcurile obraznice vor disparea ? Vreau sa fac un manifest prin care sa interzicem aceste sutiene invizibile … deja ne`au prostit femeile ca berea e buna ( Imi aduc aminte de o reclama la bere .. ” Helping ugly people having sex since .. ” ) . Sutien invizibil iz baaaaaad . :

poze : 1 , 2 , 3 , 4

Comentarii

  1. 8 Comments for 'Sutien invizibil'

    1.

    KIZ
    September 15, 2005 | 11:35 pm | Edit This


    Sutienul asta e facut sa iti mareasca capacitatea de concentrare. Va trebui sa fii mult mai atent ce agati ca sa ai ce molfai, saruta, linge sau suge. Devine o cursa contra-cronometru in care doar cel adaptat supravietuieste – cel care are ochiul format si isi dea seama imediat daca tipa e intr-adevar dotata cu airbag-uri sau are sutienul din startrek.

    Aberez… ma scuzati :D
    2.

    evi
    September 16, 2005 | 3:55 pm | Edit This


    un antrenament pe antrenarea ochiilor ar fi watching soft pr0n all day, dar totusi cred ca ar trebui sa apara detectoare de sutiene invisibile
    3.

    bebe_unik
    September 16, 2005 | 11:03 pm | Edit This


    sutienele alea sunt facute pt a nu se vedea, dar nu se refera la a pacalii barbatii, ci a nu se vedea cu animite haine foarte mici la care nu ar pica bine un sutien
    sunt o foarte mare prostie
    si in plus :D ce tipele cu sanii mici nu sunt mishto?macar lor nu o sa li se lase
    4.

    evil_boarder
    September 16, 2005 | 11:33 pm | Edit This


    pai … i se lasa barbatului pacalit de sutienul invizibil :P .. kiddin, dar ar trebui totusi some sort of detectors
    5.

    ivett
    September 18, 2005 | 2:55 pm | Edit This


    vreo veste despre hainele invizibile?! :P
    6.

    bebe_unik
    September 18, 2005 | 10:35 pm | Edit This


    asa va trebuie :D sa fiti pacaliti k oricum va uitati dupa toate tipele
    7.

    nihasa
    September 18, 2005 | 11:30 pm | Edit This


    as zice nu e adevarat dar o sa`mi dai peste bot cu blonda aia ( omg nu cred ca o sa uiti vreodata asta )
    8.

    bebe_unik
    September 19, 2005 | 4:03 pm | Edit This


    stai linistit k o sa uit pt k o sa fac altele

    RăspundețiȘtergere
  2. u ori esti maniaca sexuala ori ai o problema cu sanii in general! sutienul e pt a imbunatati aspectul exterior...nu pt a pacali p cineva....si in in final dak se ajunge pana und spui u... cine te vrea te place asa!

    RăspundețiȘtergere
  3. inteleg ... imbuneteteste aspectul exterior ... hmmm pentru self esteem sau pentru a atrage persoanele de sex opus.

    Si cand se ajunge ... te place asa ... asa cum draga mea? cum deja credea ca erai pana atunci? asta e inselatorie/vrajitorie si magie alba pe fata ./// sa`nnebunesc de nu.


    chiar inteleg ca ii iei apararea ... ca doar asa ai ajuns aici cautand " sutien invizibil " (yeah i know .. ur busted :))) )

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!