Treceți la conținutul principal

LMA Bill Gates

Bill Gates — Date of Birth: 28 October 1955

Bio aici

Comentarii

 1. 7 Comments for 'LMA Bill Gates'

  1.

  next_level
  October 28, 2005 | 12:47 pm | Edit This


  Si care e faza?
  2.

  nihasa
  October 28, 2005 | 12:58 pm | Edit This


  de cand blogu asta are faze ? :D
  3.

  PiggieBrotha
  October 28, 2005 | 12:59 pm | Edit This


  Faza mica, faza mare
  4.

  ali3n
  October 28, 2005 | 1:45 pm | Edit This


  eu zic sa-l sarbatorim cu totii. haideti baieti si fete. in semn de respect pt el … toti sa aiba ECRANUL ALBASTRU pe ecranul monitorului timp de 5 min. al meu e upgadat :-)
  5.

  nihasa
  October 30, 2005 | 12:02 am | Edit This


  Astazi au murit 4539534 oameni intr-un accident de moarte mortala.
  6.

  ali3n
  October 30, 2005 | 12:07 am | Edit This


  nihasa te rog ca de acum inainte sa te informezi asupra celor scrise aici … 163 au scapat si sunt inafara oricarui pericol
  7.

  nihasa
  October 30, 2005 | 12:07 am | Edit This


  errr cred ca o sa pun comentariile valabile doar pentru cei care se inregistreaza – sa evit situatia de mai sus :D cand a scriu nihasa … sau ma rog 80.97.184.150 cinde dreaq o fi asta … glume de kopil onanist :D

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare în ultima săptămână

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…

De unde îmi iau bere mai specială pentru acasă

Dacă ești și tu ca mine, câteodată vrei doar să ajungi acasă și să bei o bere mai specială. Ceva ce nu se găsește cu ușurință prin supermarket-uri. E bună și aia, dar de obicei marile lanțuri de supermarket-uri nu prea își schimbă portofoliu de beri locale/de import suficient de des încât să te surprindă ceva la raft.

Dacă ești din București ai mai multe opțiuni de locuri unde poți merge să cumperi bere artizanală, iar dacă nu ești o poți face online unde mai plătești ~20 de lei costul de livrare.

Cea mai variată ofertă cred că o găsești la The Beer Institute, un start-up al unor prieteni ce deja și-au deschis a doua locație în Agora Floreasca. Cred că le merge bine având în vedere că s-au extins la câteva luni după ce au deschis primul magazin în incinta Carrefour-ului de lângă Cambridge School of Bucharest de la Romană. Sunt foarte activi pe pagina de Facebook și nu cred că trece vreo săptămână fără să facă vreun eveniment pentru pasionații de bere artizanală.

Dacă ai poftă de ceva …

E 2019 și nu mai poți să faci conținut video prost

Nu zic că nu este ok să fii călcat de propria mașină pe muzica lui Drake sau să mănânci detergent, dar producția video a acestor experiențe trebuie să fie la un anumit nivel calitativ minim: iluminare bună, calitate HD, sunet decent, filmare stabilizată și un minim de editare/colorare.

Duse sunt zilele alea când putea să o arzi spartan cu un telefon, o filmare tremurată, sunet de canal și pixeli pe ecran aproape cât capul tău. Îmi pare rău. E 2019 și ștacheta a fost ridicată foarte sus de producătorii de conținut video din afară. Mai toate canalele serioase de tech filmează 8K cu RED-uri pentru a avea un conținut relevant din punct de vedere calitativ cât mai mult timp.

Pentru că degeaba ai tu cel mai informativ/distractiv video din lume dacă îmi sângerează ochii când mă uit la el. Și cumva oamenii și-au dat seama că dacă tot investesc timp în a crea conținut video, atunci trebuie să se asigure că acesta să aibă o durată de viață cât mai lungă.

Scriu rândurile astea ca urmare a unei …