Treceți la conținutul principal

Adi de Vito

Negustorii au pierdut pariul cu noua marca turceasca „Adi de Vito Original Wear”

Unii intreprinzatori ingeniosi s-au gandit sa profite de popularitatea de care se bucura manelistii si au lansat pe piata blugii marca „Adi de Vito”, pantaloni de culoare neagra, prespalati, exclusiv model barbatesc. Pe eticheta din piele a blugilor „troneaza” numele manelistului, Adi de Vito, iar pe cea din carton este imprimata poza cantaretului si textul: „Adrian Copilul Minune - Original Jeans Wear”.
La prima taraba din Piata Obor unde intrebam de blugii „Adi de Vito”, vanzatoarea este in tema. „Am avut o serie de cinci perechi in toamna, s-au terminat, insa n-am mai adus altii”, spune ea. Vanzatoarea precizeaza ca desi costau doar 550.000 de lei, nu s-au vandut prea bine.
La urmatoarele tarabe unde intrebam de blugii cu nume de manelist, vanzatorii ne raspund, surprinsi, ca nu au auzit de acest produs. O persoana ne indruma totusi: „Vedeti ca au vizavi”. Doamna Nina, de la taraba de peste drum, este singura comercianta din Piata Obor care vinde blugi Adi de Vito.
„Cum merge vanzarea?” „Prost”, spune ea. „Am adus cinci perechi de Craciun si n-am vandut decat doua pana acum. Cei din seria trecuta, care erau pe albastru, au prins mai bine, dar astia pe negru nu se prea vand. Si costa numai 500.000 de lei”, explica doamna Nina. „Sa-i spuneti lui Adi de Vito sa-i lase mai ieftin, sa avem si noi vanzare”, ii sare in ajutor doamnei Nina colega sa de taraba.
Vanzatoarea ne precizeaza totusi ca nu stie daca manelistul are vreo legatura cu produsul pe care ea il comercializeaza. „Eu i-am cumparat de la angro, din Europa. Cred ca sunt adusi din Turcia”, spune ea.
Adi de Vito stia despre existenta blugilor care-i poarta numele. „Nu am absolut nicio legatura cu acest produs, nu stiu cine il fabrica”, sustine manelistul. „Probabil ca se castiga din vanzarea acestor blugi, dar nu ma deranjeaza ca se folosesc de numele meu”, sustine de Vito.
Sursa Evenimentul zilei


Comentarii

  1. exact cum ai zis si acolo
    http://fuck.bash.ro/quote1601.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai lipsesc decât ţigările Vijelie Tobacco, pasta de dinţi Bursuc Mint şi chiloţii bărbăteşti Salam Wear.

    RăspundețiȘtergere
  3. MUIEEEEEEEEEEEE MANELEILOR ADI DE VITA!!! MUIE AVORTON SCARBOS!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare pe blog în ultima săptămână

Cele mai bune merdenele Facebook meetup

Ca un veritabil explorator culinar, sâmbătă dimineața îmi dădeam întâlnire cu niște prieteni în fața patiseriei cu cele mai bune merdenele din București.

Pontul îl primisem de la cineva de încredere pe zona asta de mâncare așa că tot ce a trebuit pentru a îmi convinge o prietenă însărcinată să vină a fost să zic „cea mai bună merdenea”.  Atât și deja aveam un plan ca a doua zi să ne vedem la 11 undeva pe la Piața Amzei.

Pe hârtie ne anunțaseră 6-7 temerari pentru acest merdenea-facebook-meet, dar până la urmă ne-am strâns doar vreo 4 temerari. Chiar și așa, pentru mine a fost o premieră aceasta degustare semi ad-hoc a street food-ului original: sfânta merdenea.



Patiseria cu pricina se numește Comteia și de fapt este un combo de patiserie cu magazin mixt specializat pe băutură modestă și țigări la bucată.

Pe cei mai slabi de înger probabil că bețivii pașnici din jur îi vor speria și vor traversa pe trotuarul de vis-a-vis, dar exploratorii adevărați sunt răsplătiți cu merdenele excelen…

Brunch în București: RePlace din Cotroceni

Pentru că de când avem bestia mică simțeam că ne-am cam auto-izolat în proximitatea casei, împreună cu mândra am decis să facem ce fac toți oamenii de 30ish de ani prin seriale: să pună bazele unei tradiții în jurul brunchului de duminică cu prietenii.

Zis și făcut, iar duminica trecută ne-am strâns pe la 11:30 la RePlace în Cotroceni (maps) să punem bazele acestei tradiții culinaro-hipstărești. Cred că eram primii lor clienți pe ziua respectivă așa că ne-am putut alege cea mai bună masă din cele 5 pe care mica terasă din spate o are.

Locul e de un chillax contagios și e lesne de înțeles de ce oamenii l-au votat pe pagina celor de la Guerrilla ca fiind cea mai frumoasă terasă din București. În plus, se poate vedea și în poză liga înaltă de hipsterism în care joacă: nici nu au pahare de bere pentru berea la doză pe care o servesc.

Cumva n-ar trebui să nu fiu prea critic cu ei pentru că la origini sunt o cafenea, dar le-am trecut de două ori pragul și de fiecare dată nu aveau fix berea…

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…