Reclame in lift

Blocul meu cred ca e printre primele care or sa aiba sa ceva - deja au pus in lift pe o parte si pe alta din alea de reclame cum gasesti in bai la baruri / puburi - genul ala " give piss a chance " . Pot spune ca oarecum ma deranjeza - deja sunt intoxicat de reclame cum ies din bloc pe bulevard - la dreaq le vad si din sufragerie - stau in piata unirii - de ce trebuie sa le vad si cand sunt in lift ? Ca sa nu mai zic ca din mic liftul a devenit si mai mic - e un paradox ca nu ocupa asa de mult spatiu - dar creaza o senzatie aiurea de claustrofobie - senzatie care nu e compensata nici de faptul ca exista oglinda aia .
Nu vreau reclame in lift - nu vreau nici anunturi - pentru asta exista avizier - vreau sa fie liftul meu ca inainte - sa ma stramb in oglinda ca un cretin si sa urc cele 45 secunde linistit si mai ales singur SINGUR . Am aflat ca blocul primeste 60 Ron pe lift - adica 120 Ron pe luna de la cele doua lifturi ( blocul are 2 scari ) - chiar nu mi se par foarte multi bani - in nici un caz suficienti cat sa imi perturbe mie linistea si campul vizual .
I hate this .

Comentarii

  1. La banii aia poti sa pui reclama cu link-ul blogului tau :P

    RăspundețiȘtergere
  2. ce idee buna ...dar nu e cazul . Publicul target al meu nu se lasa influentat de o reclama sau un afis publicitar

    RăspundețiȘtergere
  3. fuck that! urca si tu pe scari cat inca nu sunt panourile alea si acolo. sau... poti oricand sa te muti la casa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. tot eu, anonimu'(k mie lene sa-mi fac cont). nu ar trebui ca MAJORITATEA LOCATARILOR sa fie de acord cu propunerea de a instala reclame in lift? pe voi v-a intrebat cineva ceva inainte de a instala ceva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm ... daca la tine in lift a rezistat oglinda nu stiu ce sa mai zic! Cat despre reclamele alea ... or fi si ele bune la ceva ... mai acopera inscriptiile gen "Ilie labagiu", "Anca ia m**e", etc. Sau la tine in scara nu sunt artisti d'astia?

    RăspundețiȘtergere
  6. 45 de secunde? atat urci cu liftu?... e timp si de blowjob atunci

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu aş vrea să te învăţ ce se poate face cu o carioca... pen' că n-ar fi frumos. Nu-i aşa că nu vei face fapte reprobabile? Altcineva le face ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. liftul si blocul meu sunt curate ... nu sunt scrie mazgalite - ci sunt chiar invers - ingrijite si curate . Asa ca o mozolire a lor din partea mea nu se cade .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!