Treceți la conținutul principal

Vote For Me ....

Sau nu ... nu conteaza - ideea e ca trebuie sa intrati aici ( http://unapezi.fourhooks.com/blogwards_html ) si votati cate un blog la fiecare din cele sase categorii .

  • Cel mai de nisa blog (idei putine si fixe)

  • Cel mai "care iti da de gandit" blog

  • Cel mai cu personalitate blog (the cool factor)

  • Cel mai bine scris blog (the wow factor)
  • Cel mai informativ blog (ramai cu ceva dupa)

  • Cel mai misto blog (oscar frate)
Este o initiativa buna care trebuie sprijinita - asa ca va rog aruncati si voi un ochi pe pagina aia si pe blogurile respective - daca va place vreunul il votati. E destul de usor si distractiv .

Eu candidez la " the cool factor " si pe la " idei putine si fixe " buhahahahah ultima chiar se potriveste oarecum. Daca considerati ca merit sa fiu votat la categoriile respective - oke ... daca nu ... macar dati votul altcuiva care merita .

Voi faceti diferenta.

Comentarii

Populare pe blog în ultima săptămână

Empatie

Era o vorbă care spunea că îți dai seama de caracterul unui om după modul în care se comportă cu cei de sub el (servitori, chelneri etc.). Dacă e mârlan cu ei, e mârlan cu toată lumea. Doar că nu își permite să o arate în mod normal așa că în fața superiorilor este mielușel. Și, deși nu i-am acordat prea multă importanță în trecut zicalei ăsteia, cumva a rămas cu mine în toți acești ani. 
În vremurile astea de pandemie, când e mai greu să vezi oameni dorind să umilească chelneri, unitatea de măsură a caracterului unui om este empatia digitală. 
EMPATÍEs.f. (Fil.) Formă de cunoaștere a altuia, în special a eului social sau a ceva, apropiată de intuiție; interpretare a eului altora după propriul nostru eu. ♦ Transpunerea noastră simpatetică în obiectele exterioare. V. intropatie. [< fr. empathie].
Empatia față de ceilalți prinși în fix aceeași situație ca și tine, dar care n-au fost atât de norocoși/muncitori/șmecheri ca tine încât să se lăfăie într-o izolare la conac, casă de vacanță s…

Primul meu generator: AGT 2701 HSB 2200W cu motor Honda

Pentru că am ales să petrec pandemia asta la țară unde de bine de rău câinele poate alerga prin micuța curte și pentru că săptămâna trecută un gigel a intrat cu camionul într-un stâlp de înaltă tensiune, miercurea trecută m-am întors pentru vreo 8 ore într-un evul mediu destul de comod. Zic comod pentru că centrala era pe un ups mai mare care în teorie ține vreo două zile așa că n-am așteptat întoarcerea curentului în frig. 
Cu toate astea, a trebuit să zic pa-pa tehnologiilor astea de care ești în general super dependent: toaletă, internet & televizor. Cel puțin din perspectiva comodității, internet aveam printr-un hotspot de pe telefon. Iar despre toaletă n-aș vrea să intru în prea multe detalii pentru că nu e suficient de glam pentru social media-ului lui 2020.
Dar credeți-mă, 8 ore de incertitudine au fost suficiente încât să ne gândim să investim într-un generator. Mai bine să fie acolo și să ne împiedicăm de el decât să îi ducem dorul data viitoare când ceva similar se va î…