Am verticalizat baieti ... am verticalizat

Pot spune doar ca sunt frant ... si am decis ca trebuie sa ma las de fumat ... nu ca vreau ... TREBUIE. 2ore ... 120 minute si nenumarate secunde ... m`au terminat ... pai asa nu se poate. De ce scriu asta pe blog ? heh ... pentru ca pana maine o sa`mi treaca ... o sa`mi aprind tigara linistit pe balcon si o privesc traficul din fata blocului. Mai arunc un ochi la domnisoarele aflate la terasa de langa ... tot asa la o tigara.

Acum stau si ma intreb ... cum ? brusc sau in trepte foarte foarte mici ? Vreau sa aleg varianta plasture dar e greu cu dependenta asta sociala ( cand majoritatea prietenilor pufaie langa tine .... parca te arde mana sa iei si tu o tigara ). Ironic e faptul ca nu asa m`am apucat .. m`am apucat ca mi`a placut senzatia ... intre timp asta s`a stins si a ramas doar nevoia de a face ceva cu mainile. Stupid, dar in lipsa de alte ticuri ... a trebuit sa aleg si eu ceva.

Nici acum nu sunt ferm convins ca o sa ma las ... e vorba de vointa ... si ca un paradox ... reusesc sa ma incapatanez pe orice alt tema in afara fumat. Vedem maine dimineata ce reminescente din dorinta asta se contureaza.

Comentarii

  1. "...nevoia de a face ceva cu mainile"
    In cazul asta cred ca ai nevoie de un komboloi. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. lol
    Margelele alea in mainile tale frumoase cu degetele lungi...plimbate usor printre fese de gagica:))))

    RăspundețiȘtergere
  3. aceeasi "problema" am avut-o si eu. m-am trezit intr-o dimineata si am zis ca nu mai vreau. gata. si m-am lasat asa brusc. eu iti recomand acele gume de mestecat nicorette. sunt mai bune decat plasturii pt. ca iti tine gura ocupata :D. daca tot ai obisnuinta sa duci o tigara la gura, cumpara-ti un pachet de "tigari false", dar sa nu te miri daca toti din jurul tau te intreaba daca fumezi o marie

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Exact asta ma chinui eu sa fac!sa ma las de fumat..

    La fel ca si tine,m-am apucat ca imi placea senzatia si acum vreau sa ma las pentru ca nu mai simt nimic si am ajuns sa detest tigarile,dar nu pot sa o fac pentru ca de fiecare data cand ies pe undeva toata lumea din jurul meu fumeaza si eu nu ma pot abtine.Solutia ideala ar fi sa nu mai ies pe nicaieri :))

    Ieri am incercat sa nu fumez,dar nu am reusit!ce-i drept de la juma de pachet/zi am sarit la o tigare,dar tot nu se numeste lasat.Azi insa am fumat vreo trei.Maine cine stie...

    Din pacate nu sunt indeajuns de motivata ca sa ma las odata :(.Cred ca la fel este si la tine...

    Bafta oricum!

    P.S.Parerea mea e ca daca te lasi,trebuie sa o faci brusc,altfel nu ai sa reusesti si o sa faci ca mine(eu sunt la a treia incercare si cred ca o ratez si pe asta)

    RăspundețiȘtergere
  5. o motivatie solida...

    hmmm... gasiti-va fiecare partener / partenera si faceti dragoste cat mai multa... sau daca nu... faceti cumva sa "dezvoltati" o bronhopneumonie si lasati-o un pic sa se agraveze... fumati in tot acest timp si va veti lasa garantat de fumat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!