Podio vs Internet lynx

In primul caz e vorba de un site de podcasturi .. in al doilea ... o emisiune la radio lynx. In esenta sunt cam la fel ... emisiuni despre internet. Difera doar sa zicem modul de propagare ... una este exclusiv inregistrarea unei discutii pe o anumita tema ... iar cealalta se vrea a fi o emisiune radio care pune oarecum accent si pe ascultatori.

Doua ideei foarte bune ... care ar fi si mai bune daca si`ar uni fortele si ar face front comun. Ce ii lipseste lu` podio? calitatea inregistrarii ( nu cred ca sunt ala sensibilul dintre voi .. dar e chiar deranjanta calitatea inregistrarilor ) .. lipsa interactiunii cu ascultatorul ( ai senzatia ca tragi cu urechea la discutie ) ... un mod de a mai destinde ascultatorul din cand in cad ( dupa un timp iti pierzi concentrarea ... fiind si destul de lungi emisiunile 30+min ) ... pentru ca discutia e cam monotona ( cel putin in emisiunea cu orlando ... ziceai ca omul are un text pe care il stie pe din afara ... si il reproduce ) . Ce ii lipseste lu` internet lynx? publicul ( nu prea e ascultata atat cat ar trebui ) ... tematica prea generala a unei inregistrari ( e o emisiune mai mult de cunoastere a omului decat de a discuta pe un subiect anume)...

Cu toate astea ... fiecare imi place in modul ei ... dar nu mi`ar displacea daca si`ar uni fortele si ar face o chestie fix pe gustul meu ... Pentru ca exista foarte mult potential in abele cazuri. Oricum imi place calea ( daca putem sa zicem asa ) pe care a apucat`o internetul romanesc ( sau mai bine spus .. pe care o vad eu acum ).

Ma gandesc ca ar fi frumos daca s`ar face un fel de talk show la radio cu oameni din internetul romanesc ... de fapt ar fi o idee excelenta. Drama si impungerile sa nu zic certurile ... deja exsita .. subiecte controversate de discutie ... sunt la tot pasul ... de ce nu s`ar face o sustinere moderata de cineva? Asta astept cu sufletul la gura ... o emisiune tip talk show ... 2-3 invitati cu pareri diferite pe o anumita tema.

Dar pana atunci ... ca sunt rau va pun sa si alegeti ce preferati .. asa ca sa va vedem ... podio vs internet lynx ... fight :D

Comentarii

  1. interesanta comparatie :)

    oricum, daca tii minte (ai fost participant, de altfel) am incercat si o emisiune cu mai multi invitati. Problema este programul invitatilor (intotdeauna se intampla ca unul dintre ei sa nu poata veni sau sa aiba o problema samd). Ca urmare, risti sa dai peste cap intreaga emisiune. Daca un invitat singur nu poate veni la un moment dat, e ok... amani emisiunea. Dar daca unul din 3 nu iti vine, nu poti sa amani emisiunea (ceilalti invitati au reusit sa isi faca loc in programul lor pentru tine, nu e corect sa ii tot amani) si este posibil ca emisiunea sa nu iasa chiar cum ai vrea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h