Detin raspunsul !

Gata ... am raspunsul ... cum poate o tipa sa faca sex cu un tip inainte de perioada pe care ea o considera socially acceptable .... simplu .. in timpul actului sexual sopteste un suav si tandru " Te Iubesc " sa nu fie considerata usuratica / curva. Desi e oarecum freaky sa ti se intample chestia asta ... aparent este un compromis.

De obicei cat timp trece pana faci sex cu noul/noua partener/a ?
Free polls from Pollhost.com

Comentarii

  1. daca sopteste "in timpul actului" inseamna ca deja face sex. deci nu mai are nevoie sa sopteasca nimic.

    eu cred ca doreai sa spui cum poate sa justifice, nu sa faca.


    all the best

    RăspundețiȘtergere
  2. da , face sex dar ca sa nu para usuratica dupa ... zice te iubesc sa para ca a facut asta pentru ca te iubeste ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa ceva nu se intampla. Cuvintele alea nu ies din gura ca justificare in fata ta sau a societatii. 'Scaparile' sunt asumate. Sau, in cel mai rau caz, pentru asta exista 'eram beata' si facutul de rahat al domnului dupa in caz ca nu ai 'coaiele' sa ti-o asumi.

    In cazul in care se rostesc aceste cuvinte, este cel mai probabil vorba de pierderea viginitatii, care se face dupa sovaieli indelungate si care este legata de dragoste (sau de impresia ei), oricat de ciudat vi s-ar parea.

    Nu pot sa vorbesc de fete in general dar cred ca un 'e o usuratica' este de preferat unui 'proasta ma iubeste si m-a lasat sa o fut'. Intotdeauna se va gasi cineva care va zice ca este usoara, never sweat it! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. socially acceptable mi se pare o idee gresita din start, ca, de obicei, nu se anunta la stiri cand faci sex. asa ca nu stiu cat de importanta e pentru o fata cu cativa neuroni functionali dimensiunea perioadei de devenire socially acceptable. si intrebare: daca nici nu te iubeste, nici nu iti spune asta, nici nu e virgina, nici nu e usuratica si nici 'proasta ma iubeste si m-a lasat sa o fut' (multumesc, marie!) ce sens mai are compromisul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca spune "te iubesc", nu o sa se mai simta vinovata si o sa vina si maine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca e uratul lumii, te justifici cu 'eram beata'.
    Daca iti place de el, nu zici niciodata 'te iubesc' pentru ca a spune asta = n-o sa-l ai niciodata.
    Iar discutia era despre justificari in fata societatii, nu fata de tine. Fata de tine nu ai nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Socially acceptable = raportat la societatea din jurul tau cu care interactionezi : prieteni , familie , cunostinte.

    Pentru ca nu iti faci griji ca vine nu stiu cine pe care nu`l cunosti si te face curva .... e vorba de cei din jurul tau ... din cercul tau social.

    Asa ca nu e cazul sa exagerezi cu " se anunta la stiri "

    ps ... postul se numeste detin raspunsul ... nu ti se pare logic sa citesti intrebarea inainte? Intrebare pe care am adresat`o intr`un post anterior spre care exista link ... si in care explicam exact ce inseamna social din punctul asta de vedere.

    Marie ~ concluzia asta a venint de la o tipa care mi`a citit articolul precedent.

    Exact cum a zis si kod ... " te iubesc " ala nu e pentru partener ci peantru ea. E portita care ii permite sa faca asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. ok. asta nu inteleg. faptul ca ziceti ca este pentru ea. adica eu am nevoie sa-mi spun mie ca-l iubesc ca sa ma justific fata de mine ca ma culc cu el in momentul ala?

    RăspundețiȘtergere
  9. exact ... e backup .. daca zice cineva ceva ca de ce te`ai culcat cu el asa de repede ai scuza asta ... il iubeai. Asa ca esti acoperita ... mai bine sa pici proasta ca il iubea de cat usuratica.

    Eu nu prea cunosc asta .. dar ce mi`a zis tipa respectiva pare foarte logic

    RăspundețiȘtergere
  10. Nihasa, trebuia sa-l tii pentru tine!!! Acum toata lumea stie ADEVARUL!!!! :-) LOL

    Continua, esti amuzant!

    RăspundețiȘtergere
  11. pai tocmai asta ziceam. ca e mai bine sa pici de usuratica decat de proasta. daca nu poti sa-ti asumi ceea ce s-a intamplat, exact asa cum s-a intamplat si vrei sa te scoti: prostia implica slabiciune, usuratatea (sau, ma rog, substantivul aferent) poate fi intoarsa ca 'fac ce vreau, cand vreau, eu il fut pe el, nu el pe mine'. ceea ce e altceva.

    oricum, eu obiectam la argumentul cu justificarea fata de tine. iar zici de justificarea fata de cercul social. which is it? :P

    bine, ce-i al tau e al tau. oricum e de kkt sa nu ti le asumi, pe toate si pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt vizibil iritat de " esti amuzant " ma simt asa de parca as fi un clovn ... e degradant asa scos din context.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  13. fata de tine fata de cercul social ..is the same shit. Daca iti spui de suficiente ori ... incepi sa crezi.

    Inteleg de ce esti asa de pornita ... tu nu procedezi asa ... dar gandeste`te ca poate nu e vorba de tine. Incearca sa te gandesti ce ar gandi alte fete care nu sunt din cercul tau de prietene.

    O sa crezi in continuare ca poate nu am dreptate?

    RăspundețiȘtergere
  14. sunt absolut convinsa ca exista persoane care nu isi asuma chestiile astea.

    dar punand problema in termenii tai - de inceput de relatie, pana la urma, daca vorbesti de la 'o saptamana pana la peste 4' - eu cred (si ma abtin din greu sa nu fac generalizari aici) ca nu risti sa se futa relatia (aka: el sa fuga mancand pamantul cand aude asta la o luna dupa ce te-a cunoscut) ca sa te futi tu cu constiinta impacata.

    si daca nu vorbim in termenii tai, ci de relatii de o noapte, iti dai seama cam cat de amuzant ar fi sa zici asta in mijlocul unui one night stand?

    accepta faptul ca avem simtul ridicolului (uite ca nu m-am abtinut si am generalizat).

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa luam un exemplu random. Ei ii se pare ca e decent sa inceapa o relatie sexuala dupa 7 saptamani. Dar e foarte atrasa de tip si pana la urma cedeaza doar la 4 saptamani. Ea are deja in cap conceptia ca sub 5 sapt deja esti usuratica ... asa ca atunci cand se intampla spune te iubesc. Automat te iubesc asta atrage si el ceva din partea tipului .. ca doar nu o sa zica : Perfect .. oke !. Poate atrage chiar un "Si eu". Poc e fericita ... se iubesc bla bla.

    Cat despre iubire la o luna dupa ce s`au cunosc ... eu o sa zic pas. Probabil ca se face confuzie intre a fi indragostit si a iubi pe cineva.

    Nu vorbim de relatii de o noapte ... Genul de fete care au deja in cap o perioada minima de a merge la tip acasa sau de a face dragoste si nu sunt spontane ... nu ar concepe asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  16. nu ziceam de iubire, ziceam de ideea ta de a simula iubirea ca sa-ti scapi constiinta.

    dar bine, daca vorbim de pana intr-o anumita varsta, poti sa zici ca asta si-a dorit toata viata (totusi, 7 saptmani?!?!) si ca asa crede ea ca trebuie, dar in acelasi timp e inca la varsta la care conceptiile se schimba usor si incep sa apara gri-urile. daca dupa 4 saptamani o faci in ciuda a ceea ce crezi tu, inseamna ca deja incepi sa si accepti aceste gri-uri .....ergo: nu te mai pretezi la asa ceva. e un pic vorba si de maturizare.

    Ce ramane pe langa categoria care nu are astfel de complexe si categoria care le poate depasi cand da piept cu viata nu mai e relevant ca esantion.

    Si nici baietii nu mai gandesc in felul asta. Parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  17. marie ... crede`ma ca sunt cazuri destule.

    daca vrei continuam discutia asta pe gtalk sau mail momentan trebuie sa ma retrag cu niste treaba.

    RăspundețiȘtergere
  18. o gazda buna si politicoasa. you may be excused :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Okei... Imi pare rau !
    Doar ca de la tine mi-a venit ideea ! Asa ca mi se parea normal, sa nu ma apuc sa dau cu COPY-PASTE la textul ala si sa stresez oamenii pe aici, ci sa le dau mai simplu un LINK. Parerea mea... ;)))
    Dar daca ai zis ca e spam OK. Nu ma supar !
    Bafta in continuare ! Andrei... ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!