Dat cu placa prin Costinesti

De fapt nu e Costinesti ci e Predeal ... capitala nationala a cocalarilor .. iarna. Asa cum e si Costinestiul vara ... aceasi oameni .. doar nitel nitel ( adica pe limba voastra nu foarte mult ) altfel imbracati. Da .. m`am intors de la munte ... dar asta e poveste pentru urmatorul post. Acum vreau sa arat cu degetul si sa ma lamentez ca un copilas caruia tocmai i`ai spus ca a mancat branzica in loc de manzica (if u dont get it .. just leave it).

De ce sunt asa de revoltat? Pai cum sa nu fiu cand toti retarzii (Dee dee dee!) se dau cu punga/sanie sau pur si simplu au iesit la o plimbare pe mijlocul partiei? Sunt inca fascinat de modul in care un om ... poate sa se dea in blugi si pantofi de sport ( sa nu le zic adidasi ) pe o punga de cilofan pe o partie cu niste garnitura de zapada pe langa pamantul si pietrele de rigoare.

Evident nu doar asta m`a lasat cu gura cascata ... as putea sa enumar de la deschisul tuturor usilor masinii si dansatul pe manele in parcare pana la cutiile de bere "uitate" pe partie. Am vazut atati oameni bronzati natural in Costinesti si veniti in Predeal ca imi vine sa borasc. Im not going racial .... dar pur si simplu ma deranjeaza stilul asociat unui anumit gen muzical ... de fapt sunt doua .. manelele si hip hoperii de weekend.

Ce m`a lasat fara cuvinte a fost cand exact la Clabucet Sosire fix fix fix in mijlocul partiei s`u pus un cuplu pe facut fluturasi in zapada (?!!?) .... like what the fuck mate? fix in noob(=incepator) headquarter te`ai gasit manca`ti`as sa faci fluturasi in zapada? esti dobitoc? daca intra unul in tine faci scandal ca ce pula ta ... dar tu esti atat de retard incat .... *ufff respira Bogdan respira*

Ufff .... selectia asta naturala a dracu nu se aplica si pe partie ... ca doar nu o sa cada in rapa sa moara .... Asta ma intristeaza. Nu e ca si cum nu ar avea dobitocii vreo 2 - 3 partii de sanius ... si damblagit ... acum se baga si peste jmecherii care si`au inchiriat o placa sau vreo 2 skiuri si incearca sa se rupa in figuri in fata unor pisicute imbracate frumos cu cizme cu toc gros ce`i drept dar ce`i stang e blugul cu talie joasa si puloverul roz de efect.

Imi dau seama ca am zis pulover .... care in general e un fel de bluza mai groasa care lasa se se vada buricul ... Dar vad ca tot insist pe modul in care sunt imbracati in loc sa arat cu degetul mijlociu atitudinea de taran dobitoc venit cu pizda la munte si intrarea automata in niste conflicte tip " alfa male de bucuresti "

Ma cam indispune discutia asta ... asa ca o sa incerc sa o fac scurta .. stii cum e Costinestiul vara? extrapolam totul de la +32 la -4 grade si gata ai Predealul. Dar totusi Predealul are un avantaj .... daca nu`ti convine poti oricand sa o iei prin padurea de langa partie ... senzatii tari ... manelisti zero.

Sfat? A se evita Predealul in weekend sau de Revelion. E prea usor sa ajungi in el .... asa ca e plin ochi de retarzi (dee dee dee). Probabil sa mai revin cu o insemnare despre asta ca acum nu prea ma pot concentra pe melodia " Magistrala Albastra " ca deh incerc sa invat versurile

Comentarii

  1. Iti recomand Austria (sa stii ca sunt preturi studentesti si riscul de a gasi manelisti la gratar in mijlocul partiei este dramatic redus)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e la munte (si la mare) de cand am ajuns sa fim minoritari in tara noastra. Eu inca ma rog la Dumnezeu sa le bage dreaq odata mintile in cap ca nu-i mai suport.

    RăspundețiȘtergere
  3. poate acum ca am intrat in Uniune se vor gandii ei sa ne faca un bine si sa plece frumos in alte tari.

    nihasa iti sugerez sa mergi la vanatoare. Acolo daca te intalnesti cu ei se poate numii accident de vanatoare

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma deranjeaza sa stea jos si sa isi rupa picioarele .... dar deja cand vine sus pe munte ... exista o problema.

    Buba a fost ca in Predeal a fost zapada .... in alta parte nu ... asa ca 4 zile de ski i`am suportat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Austria chiar e o alegere ff buna.tocmai am venit de-acolo si preturile sunt extrem de rezonabile(o saptamana acolo << o saptamana craciun+rev la munte la noi),partiile nenumarate,zapada multa si pufoasa si oamenii blonzi in general =).

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu stiu cat de nimerita e paralela cu Costinestiul?
    La inghesuiala care e acolo iti intra manelele pe gat nu alta...

    Dar vorba ta, cand au ajuns cu ele pana si pe munte, e o problema. Le doresc picioare rupte de la dat cu punga pe partie.
    E greu cand vezi atata mitocanime ca-si varsa nesimtirea pe munte... singurul loc unde ai mai putea gasi niste clipe de relaxare; si vezi cum se duce si asta dracului.

    RăspundețiȘtergere
  7. sa-ti spun io ce parere beton am de tot valul asta de bucuresteni ca ei is eshalonul reprezentativ de retardati care vin la munte numa de revelion si de anu nou, sa ma sufoce pe mine de fiecare data cand am chef sa misc un fund din casa? (si aici nu se pune numai partia, ci si barul, restaurantul, magazinul, strada si bulevardul. sa iti spun cat is de satula de rusii care apar imediat ce scapam de valul de bucuresteni, rusi de care nu poti trage o bashina in aer liber in brasov si poiana?(xcuse my french) nu e vorba doar de manelari si de impresionat veverite vorba lu' gogu..e vorba de educatie fratilor..si de toleranta...si mai lasati draq acasa toti fitele ca nu veniti la voi acasa ci la MINE acasa..si aici io am pita si cutitu'..

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina, fata, nu-i vorba aici de adresa din buletin... mitocania si proasta purtare nu tin cont de zone si de granite.

    RăspundețiȘtergere
  9. adina sweety .... lasa un nr de tel pe privat :))))))))))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!