w810i te indeamna sa omori oameni

De vreo 2 saptamani sau ceva de genul asta mi`am schimbat telefonul (t310) cu unul generatie secolul asta (w810i). Schimbarea a fost binevenita pentru ca acum am mai multe optiuni cand vine vorba de a imi ocupa timpul mort (mers cu mijloacele de transport in comun, cursuri sau orice altceva). Am profitat cu aceasta ocazie si mi-am pus diferite seriale filme si muzica pe card.

Ideea nu era sa ma dau rotund ca mi`am luat telefon sau ceva de genul asta ... ci doar sa va zic ca pur si simplu w810i te indeamna sa omori oameni. Serios ... mergeam astazi prin fata pe la Unirii si ascultam niste muzica (e foarte usor sa ignori toti retardatii din fata mecului astfel) ... cand a venit ea ... melodia/theme song`ul din Mission Impossible.

Brusc ma vedeam intr`o actiune nebuna: Eu mergeam prin fata mecului (McDonalds pentru aia mai speciali dintre voi) ... melodia imi insotea fiecare pas ... si in timp ce mergeam din maneci imi cad doua pistoale cu amortizoare. Pac pac Buf Poc ... incep sa impusc in cap toti dobitocii amorezati de pe mirc hi5 sau y! .. Intreaga actiune e filmata in slow motion si bogata in detalii si cadre explicite. Un pic prea bogata ... mult sange a la benzi desenate. Gloantele sar din pistoale si se pravalesc pe trotuarul deja insangerat. Opresc brusc langa chioscul cu flori si ziare. Florareasa de etnie minoritara se uita urat la mine .... las sa cada cu nonsalanta incarcatoarele .... reincarc. Muzica porneste din nou .... si corpul neinsufletit cade jos pe asfalt. Singurul martor la tot acest masacru este femeia cu "Dati`mi si mie un banut" care desi ma vede de vreo 2-3 ori pe zi ... tot insista cu replica asta. Dar acum fuge speriata ... nicio grija draga ... am eu ac si de cojocul tau. Bum .... si ma trezesc ... e rosu ...... si astept sa traversez.

Comentarii

  1. Aminteste-mi sa petrec mai putin timp cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si totusi, puteai sa asculti melodia de la Mission Impossible si pe un player mp3 sau ceva ieftin. Asa ca recunoaste ca vroiai sa te lauzi ca ti-ai luat telefon, dar nu stiai cum sa-ti etalezi noua jucarie intr-un post. Asa cum nu au scapat nici camerele foto de articolele lor, nu avea nici asta cum sa treaca neobservat. Ma mir ca ai rezistat atata timp, oricum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pey daca iti imaginezi scene gen matrix din cauza telefonului, iti dau un sfat... vinde-l! O sa urmeze si manifestari mai reale si o sa ajungi dupa gratii :P

    Oricum, telefonul ala e chiar mishto...

    RăspundețiȘtergere
  4. hai sa nu exageram ... e drum lung de la fantezie la actiune.

    RăspundețiȘtergere
  5. ;)) ... oricum, o sa mai ai scene din astea in cap :D

    o sonorizare mai puternica direct in urechi prin hands free poate produce accelerarea imaginatiei [I know from experience :D]

    RăspundețiȘtergere
  6. tutunul dauneaza grav sanatatii :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Motorola nu imi induce decat secvente cu violenta alb-negru, ce pot sa fac?

    P.S. sunt curios ce ai vedea zilnic pe ruta, metrou unirii 1 - capat tramvai 32, daca in fata la mac ai trairi asa extreme;)

    RăspundețiȘtergere
  8. probabil nimic .... pentru ca daca e sa stau in metrou tramvai sau autobuz jos ... am niste filme de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  9. :) ruta metrou unirii 1 - capat tramvai 32 presupune mers pe jos, si slalom printre mii si mii de tarabe de minoritari.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da. Mama lor de minoritari. De pe 1 februarie sunt acolo si nu mai pleacaaaaaa. Vreau sa plece!

    RăspundețiȘtergere
  11. Recunosc ca la partea cu scenarii inca nu am ajuns... Inca sunt la partea de cantat fara sa imi dau seama k ma poate auzi lumea si dansat si dansat asteptand ratb'u sau metroul...

    RăspundețiȘtergere
  12. Aaw...how cute. Acum stim cu totii ca idolul lui Nihasa e Tom Cruise :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Si daca era Sax 4 Sex? Faceai o lba in mijlocul intersectiei?

    RăspundețiȘtergere
  14. dont think so ... ma jeneaza soarele *hahahahaha*

    RăspundețiȘtergere
  15. ... tot mai joci max payne???

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!