sex oral in vama (1 mai stuff)

Aparent este vorba de un filmulet. Destul de aiurea. Jalnic as putea spune. El si ea beti pula inconjurati de dobitoci care aclameaza si fluiera. Atmosfera de vis pentru un sex +/- oral. Eu tot nu inteleg cat de beat trebuie sa fii ... sa faci asa ceva. Cred ca e vorba mai mult de teribilism si nevoia de a iesi in evidenta. Ce sa zic? Distractie sa mor eu. Aia doi ajung sa si`o traga in timp ce toata lumea e cu telefonul buluc peste ei sa ii filmeze.

Patetic. Jalnic. Penibil. Teribilism. Dar au ajuns vedete pentru 15 minute? Au ajuns. Ce penibilitate.

Sexul in public nu inseamna ca trebuie sa ai public. Cu atat mai putin sa o faci la modul prost (actul in sine e unul jalnic) in fata a 1000 oameni - idee furata de la prietena.

Sa va ajut sa nu mai cautati ca disperatii? Filmul a fost dat la pro tv ... si inca se gaseste la protv in varianta cenzurata.

Romania ... tara in care libertatea de exprimare e prost inteleasa.

Comentarii

  1. tipa aia .. era de fapt o baba, care o dansat toata ziua prin suburbia. am vazut-o ca freca menta p-acolo si inca de dimineata era beata.
    am crezut ca a patit ceva, dar ma bucur s-o vad sanatoasa .. =))

    RăspundețiȘtergere
  2. oricum, inteligenta tipa

    RăspundețiȘtergere
  3. Cati ani are baba aia? E buna sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca nu mi se pare chiar asa de baba, cel putin in film.

    RăspundețiȘtergere
  5. merita cacatu` asta de intamplare un loc pe blog ?

    RăspundețiȘtergere
  6. 1 mai prost k altul..2-oi nespalati,restul boi+vaci.....

    RăspundețiȘtergere
  7. blonda e chiar o baba pe la 65 de ani cred. vara trecuta am vazut-o numai nud in fiecare weekend pe plaja. statea de dimineata pana seara cracanata fara nici o jena...daca te-ai fi uitat cred ca ii vedeai si matele. e o fiinta de-a dreptul scarboasa...era mereu beata si se bagase odata in seama cu o familie cu copii mici desi era goala pusca.si nu mai pleca de langa ei...oricine s-ar baga cu ea in seama oricand poate deveni iubitul ei, by the way. WARNING! asa pot ajunge fetele care nu sunt cuminti :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!