That's hot ar zice Paris

E un fel de competitie nescrisa sa pui imagini cu temperaturi cat mai mari! Automat m`am gandit sa ma inscriu si eu pe aceasta carare a succesului garantat. Vreau din start sa le spun ca temperatura mea e probabil cea mai exacta avand in vedere ca nu este masurata de o masina in soare .... sau de un banal termometru cu mercur.

Asa ca va aduc o temperatura record pentru ochisorii mei .... 45.5 grade


Unde este plasat senzorul de afara? la vreo 20m deasupra solului undeva central intr`un loc in care niciodata nu bate soarele ... asa ca sunt cum am zis mai sus .. cel mai aproape de adevar. Ma cam saboteaza etajul la care stau dar sa facem abstractie de asta. La in este temperatura din interior si la out cea din exterior(duh!).

Ceasul termometru are si o modalitate de a retine valoarea maxima pe un interval de 24 ore dar din pacate peste o anumita valoare maxima inregistrata (necunoscuta inca) exista un bug sau un glitch ca nu afiseaza corect valoarea ci direct 70 grade.

Btw ... poza este facuta la 8 seara.

Comentarii

  1. am si io o statie performanta totusi adusa din afara, si la noi in ploiesti e cam 37 tot timpul ..in casa e 32, deci destul de cald

    RăspundețiȘtergere
  2. a/c e pus pe 29 grade si mi se pare frig, deci e clar :|

    RăspundețiȘtergere
  3. putem deja crea "grupul blocatarilor ce au 33.9 grade C in casa". la orice ora, nu doar la 8 seara. fiecare cu canicula lui in budoar.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!