Bling bling`ul la romani.

Si nu vorbesc de bling blingul de pe dacii 1310 sau mai nou golane. Daca asta aveai impresi ca o sa gasesti atunci iti recomand sa vizitezi logankissefem unde se vede cat de bine poti tuna loganul cu un accesoriu cu picioare lungi si niste sani generosi ( daca tot vorbeam de asta trebuie sa aduc aminte de miki ... of of ). Asta a fost asa nitica prostitutie pe fata ca ce dracu ... sunt si eu doar uman.

Dar sa revenim la oile noastre ... ieri a fost Sfanta Maria, Lake of Tears si Restanta Mea asa ca s`a cerut niste bere varsata be corpul virginelor aduse la sacrificiu. Dupa niste ore destul de galagioase petrecute in terasa (aka pe baricade) am decis sa mergem sa papam o shawarma ( shaorma /saorma ) si cum singura prin zona cat de cat decenta e abia la dinesul de la cosbuc ( aia de la dinesul de langa tineretului e nasoala) am purces perpedes spre taramul carnii de pui asortata cu niste cartofi prajiti si invelita cu grija in lipie ( sunt un zombie cu creierul spalat de la atatea reclame ... ca initial vroiam sa scriu ciocolata ).

Cata penibilitate mi`a fost dat sa vad la saormerie e greu de reprodus dar macar incerc. Deja v`ati prins ca e vorba de niste confrati de culoare. Eu in general imi fac veacul prin centru si imi e mai rar sa ii vad la adevarata lor valoarea. Pana acum faceam misto de metrosexuali si urbani ca pe astia ii vedeam in fiecare zi ... acum e si randul cocalarilor.

Spre surprinderea mea nu am vazut nici un tricou cu cobra argintie sau gigolo italiano .... poate pentru ca era destul de frig ... dar am vazut altele si mai si. Surprinzator o sa incep cu "nemuritorul" care venea de la lake of tears si avea un palton negru pe el .... parca era si dat cu rimel negru (posibil sa ma insel ca eram si eu destul de aburit) .... si in cap o frez a la ala de la mtv pimp my ride - gas tunning. Dar sa nu va imaginati ca era de nivelul ala ... avea 4-5 tepi subtiri si nitel cam blegi. Rocareala metalica cu gel ... nu am mai vazut pana acum ... sau poate nu sunt eu suficient de iesit prin lume.

Apoi al doilea personaj pe care l`am observat a fost tipul de la saormerie care cred ca avea 3-4 cercei din aia cu "diamanate" intr`o ureche. Ma jur ca la soare te puteai uita dar la urechea lui ba. Poate asta n`ar fi fost o problema daca nu avea si moaca de fraier. Si ma jur iar ... de data asta ca nu sunt rautacios dar pur si simplu fiind obligati sa poarte bascutele alea in cap baietii s`au descurcat si au reusit sa faca un statement de prostie monumentala.

Acum alea se poarta asa duse pe spate suficient de mult incat smocul de breton vopsit blond sa nu fie sinchisit de spatiul restrans de manevra. Iarasi nici asta nu ar fi ceva extraordinar daca modul asta de a purta o basca nu e atat de pur tractoristic si in general daca mai asociezi si un zambet tamp ... ai foarte mari sa arati penibil si cu precadere dobitoc.

Dar asta nu e nimic fata de pustiu care mi`a generat punctul culminant. Deci frate ... pantaloni cu adidasi albi sau verde cu galben .... camasa descheiata asa la gat si in cap o palarie din aia de tigan caldarar .... neagra tot tacamul si peste palarie o diadema argintie ... ca de regele manelelor ce esti manca`te`ar mama. Dar acum intre noi ce sa faci cu o simpla diadema peste palarie ... noaptea? Pai mai nimic daca nu mai dai ceva bani sa ti`o personalizezi cu niste luminite rosiatice. Frate!!!! din aia intermitenta ca la blocurile inalte sa nu ii futa un avion una in mecla la 1.60 cat avea.

Am tras si concluzia .... cam tot ce inseamna accesoriu la barbati .... fie e gay fie e cocalarish.

Comentarii

  1. daca n-ai si poze tot degeaba :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu stau la o statzie in sus de dinesh deci iti dai seama ce paleta variata de personaje vad zilnic, astia de care zici tu sunt mici copii :) era o dat un shaormar cu dita cercelul in nas, tot diamant, bineinteles...

    RăspundețiȘtergere
  3. e adevarat ca cea mai buna e shaorma de la dristor?(costa 30RON)
    nu e nebunie,am citit intr-un ziar.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce-ai cu metrosexualii?

    RăspundețiȘtergere
  5. nu sunt sufucient de frumos sa fiu in gasca lor si ma razbun pe net ca un mic antisocial ce sunt

    RăspundețiȘtergere
  6. da-i frumos asa?:))asta-i treaba? am sa te pedepsesc pt asta! cu biciul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iepurica ce sa iti fac ma daca iti place saorma ! Iar camera, hai recunoste ca ti-a luato "nea diadema". Ca vorba aia ii trebuia mancatzi-ash urechilea matale, ca sa isi "impozeze" si "infilmeze" puradeii... care este ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. camera e vanduta pe la prieteni ... cu putin noroc in curand o sa ma joc cu un 400d sau un k10d

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!