Toamna se numara bobocii

Cred ca e cazul sa revin si eu din vacanta si sa sustin RoBloggers Survey - care se vrea a fi un fel de Top Gear survey in care fiecare cititor si posesor de blog vine si spune cam cat de fiabila si ecologica este blogosfera romaneasca. Anul trecut au fost cam 270 de completari ale respectivului sondaj si s`au tras concluzii dragute despre blogosfera.

Anul asta cred ca se poate mai mult. Ma rog ... relativ nitel mai mult ca momentan siteul e picat si nu stiu cata lume are bunavointa de a isi rupe 8-10 minute pentru a ma pune pe mine pe primul loc la cel mai cel din parcarea blogosferica.

In alta ordine de idei mi`am inceput munca si profit astfel de angajator scriind postul acesta de mare angajament. Cu proxima ocazie voi completa sondajul ... si rog si pe voi sa faceti la fel. Poate reusim sa realizam niste statistici reprezentative pentru blogosfera asta a la vestul salbatic.

Comentarii

  1. RoBloggers Suvery >> "...am revenit din mini-vacanta, se pare in acelasi timp cu Nihasa care scrie despre RoBloggers Survey..."

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,

    Multumesc de anuntul referitor la chestionar. Timsoft functioneaza, de ieri s-au strans 190 de raspunsuri, deci o dinamica mult superioara celei de anul trecut.

    Se pare ca e o problema cu unele routere; daca esti pe UPC, cu upc.nl.

    Sper sa se rezolve,
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu chiar ma arunc la o prognoza .. peste 1000 :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Se va adeveri si cu ajutorul tau :-)

    Carmen

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!