Un abonament la toate fetele va rog ....

Din categoria la trecut urban stuff ... am primit acum pe mail o poza relativ interesanta ... un abonament la un bordel prin anii 30. Cum trecutul te invata cate ceva ... asa am aflat si eu ca " Noaptea intreaga se socoteste 2 numere " si ca " La mai multe numere se face rabat ". Pai asa mai merge dragii mei cititori (tot voi doi) ... ce atatea legende urbane despre performante sexuale demne de cartea recordurilor?!?!!?

Doua numere ... cu atat sa va multumiti de acum domnisoarele mele. Ala/aia care zice de mai multe (3-4-5-6-7-8-9-10 etc) automat isi va primi una peste cap si o sa`i spun sa se trezeasca la realitate. (pe poza se trece cu soarecu` si se apasa pe urechiusa stanga sa vizualizati poza mai mare)



Ce e cu adevarat dragut e ca puteai sa iei si pe datorie .... se vede scris deasupra ca posesorul abonamentului este rugat sa achite si datoria acumulata la abonamentul trecut. Un alt fapt amuzant e ca duminica (zi de mers la biserica) si de sarbatori (are rost sa mai zic ceva?) vizitele se primesc doar dimineata datorita aglomeratiei. Suntem si am fost niste credinciosi adevarati ... asta e tot ce pot sa spun.

Daca are cineva o poza cu abonamentul vip (valabil la toate domnisoarele) e rugat sa trimita o poza ceva ... ca pe mail a avenit doar ala valabil pe o singura linie.

Din aceasi categorie si prezervativele vulcan...

Comentarii

  1. Am inteles, tu cauti abonament la toate fetele.
    Da' cine are timp asa de mult ca doar daca te abonezi la cateva fete si se umple RSS feedul.
    Fetele de astazi sunt vorbarete... (tradus pe intelesul bloggerilor si pentru cei sub 18 ani)

    RăspundețiȘtergere
  2. Au zis si Buzdugan cu Morar de dimineata de abonamentul cu pricina :P

    RăspundețiȘtergere
  3. eh probabil ca suntem pe acelasi "mailling list" de fw`uri pe timpul de la munca :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!