Wurbe #3 cu poze cu tot

Asta seara am ajuns pe la wurbe no 3 care se desfasura printr`o comoda coincidenta fix pe langa mine ... asa ca mi`a suras ideea sa dau o fuga sa vad si eu cum o ard programatorii in grup. A fost interesant sa vad ca le mai arde de glume si la o bere .... ca s`au gandit la mica competitie de codare ad hoc or smth. M`am simtit relativ depasit si am tras o socializare de 3x beri cu colegele de la munca (asta asa sa nu dau nume).

Pana la urma cica nu a castigat nimeni ca cica "e eroare de compilare domne" ... asta cu eroare am bagat`o de la mine ca nu am inteles explicatia venita de la Evil Chelu .... si m`am gandit totusi sa dau o explicatie cum o vad eu la "aproapea" solutionare a temei date: lol cats + pisicavagaboanta = love

M`am simtit bine si a fost amuzant ... probabil ca o sa ma mai duc si data viitoare ... asta doar dupa ce imi iau pe pda ceva de compilat ... probabil un solitaire/sudoku ceva. L`am vazut si pe Zmack ... chiar l`am atins .... am vazut si o tipa draguta care compila de zor (parca Irina o chema) si asta m`a intimidat suficient cat sa regret ca nu am schimba macar doua trei vorbe cu ea. Am profitat de ocazie si am mai tras niste cadre ... pe care evident le pun dupa "citeste mai mult" sa nu va incarce greu pagina din prima.

Referitor la poze pot spune ca am cam inceput sa imi dau care e shpilu` cu obiectivul asta fix ... se observa un vizibil progres fata de cadrele trase de la internetics nitel mai jos. Anyway ... enjoy the slideshow.


Comentarii

  1. vai ce oameni urati !! daca ei sunt viitorul internetului romanesc, e de rau !

    RăspundețiȘtergere
  2. lol.. irina e putin cam in varsta pentru tine(mi-a fost colega de serie si chiar grupa) si din cate stiu e cuplata. poate ai avea mai multe sanse la sora irinei - ioana - http://vata-de-zahar.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. doar o singura persoana a folosit un compilator :). majoritatea am folosit limbaje interpretate: ruby, php, js

    ps: sar'na pt poze

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!