Ce-ţi doreşti de Crăciun de la muzica românească

Unii îşi pun dorinţe de Crăciun, hai să intrăm într-un joc şi să ne punem 5 dorinţe pe care muzica românească să ni le împlinească.
florin - hiq
In primul rand vreau doar sa zic .... lol. S`ar putea sa fiu cea mai neavizata persoana care raspunde la aceasta intrebare. In al doilea rand vreau sa zic ca o sa ma refer la industria muzicala romaneasca ... adica aia care apar la televizor ... nu diferiti dj obscuri care mixeaza in cluburi.

1.Va rog eu tare tare tare sa nu mai cantati in engleza. Sunteti cel putin penibili si se simte asta in melodie. E cool sa vorbesti engleza cu accent ... dar una e jamaica si alta e Ciorogarla sau whatever ur village name is .

...

2. Lasati`o mai moale cu vedetismele astea ca nu esti artist cu muzica furata si versuri retarde. Mai destept nitel pustilor ca se poate. Daca ati putea scapa si de snobismul omului care se vede vedeta peste noapte totul ar putea sa fie mai misto.

3. Esti blonda sani mari si ai multe "cantece" in care predominanta cu " la laaaa la la la la aaaaaaa "? Poate la anul te gandesti sa pui mana pe o carte (una din cele 52) si sa te lasi de muzica. Nu ma intereseaza cum ai ajuns sau cine te tine acolo ... sincer cred ca totusi ai putea sa gasesti ceva la care sa fii buna cu adevarat ... nu doar sa mimezi versurile si sa simulezi orgasmul pe bancheta din spate.

4. M`am saturat sa imi tot vorbiti de cartier si viata grea cand e clar ca nu ati mai trecut acolo de ceva vreme. Se poate face hip hop si mai pentru aia din primaverii sau chiar si pentru aia din pipera. Sunt depresiv de cat "keep it real" e la teve.

5. Va rog eu sa promovati manelele ..... sunt un produs muzical de export mai bune decat ceea ce vad pe la televizor.

Nu dau tagul mai departe ca imi iau si una peste cap ca nu am sepcuta.

Comentarii

  1. Esti cea mai potrivita persoana sa ceri. Pentru ca publicul este singurul care are dreptul (si obligatia?) sa ceara ceva artistilor lor.

    Multumesc pentru articol!

    Craciun Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-mi place mie Customer Service-ul baietilor de la Hi-q. Ca intr-o carte de marketing din 1900 toamna. V-au aratat studiile ca daca-i periati pe bloggeri va cresc incasarile, or what? :)

    E stravezie rau chestia asta cu "publicul nostru, stapanul nostru". Suna a politici proaste de PR. Publicul e fidelizat cu muzica buna, nu cu laude la adresa lui pe blogguri. LOL!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai bine incercai sa prinzi un pestisor de aur sa-ti indeplineasca dorintele, talent in muzica romaneasca nu o sa gasesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Stash1972: Macar noi avem Customer Service :-)

    Nu periem pe nimeni, e de bun simt sa multumesti cuiva care te ajuta. Cel putin asa m-a invatat pe mine mama.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!