Parada de 1 Decembrie - poze

Azi de dimineata m`am trezit sarguincios sa merg la parada sa fac poze ... atentie ca am zis poze si nu fotografii. Am mers asa mai mult de amuzament ca 18-55 sau 50mm nu prea sunt obiective de parada. Se vede lipsa unui zoom. Dar sa revenim la oile noastre. Nu prea a fost mare diferenta fata de anul trecut (poze aici) ... as putea sa zic ca a fost aproape identic ... dar pare`mi`se nitel mai scurta.

Cum observa si cineva ... anul asta dupa integrare s`a renuntat la EU pe alocuri si s`a pastrat doar senzatia de Ziua Noastra Nationala. Pot spune ca a fost multa multa lume. Daca anul trecut reusisem sa ma strecor in fata .. anul asta abia cu greutate am reusit sa ajung si eu cu micul meu 50 in fata.

<slideshow cu poze dupa "Restul Articolului">

Diseara o sa fiu la unirii sa fac poze la artificii ... ca sunt curios cum naiba o sa reusesc sa fac cu obiectivul asta fix ... dar asta e alta mancare de peste.


Comentarii

  1. au iesit misto artificile in seara asta:D sper k ai facut poze mai misto k moi:>:>

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. de ce le centrezi asa?
    2. alea cu militarii mi se par facute aiurea..ai prin prea mult din cer si din ei doar jumatate, sau poate nu am inteles eu intentia artistica :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nimeni nu citeste si intelege ce scriu? Poza nu este fotografie in aceasi masura in care o fotografie nu este poza. Poate daca te coafeaza ii ziceam foto jurnalism ... in loc de poze. Nu m`am dus acolo sa fiu artistic ci doar ca doream sa vad parada si sa trag niste cadre cu tehnica militara.

    RăspundețiȘtergere
  4. cand ai inceput cu 18-55 mm am zis initial ca treceai in revista calibrele care defilau

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!