I'm proud to be an Apple loser

M`am tot izbit pe net de niste trailere de la Macheads sau ceva de genu` asta. Initial am ignorat trailerul pentru ca eram vizibil obosit sa mai vad steve jobs zombies. Azi de dimineata la "revista presei" am vazut trailerul si pot spune ca am ramas nitel socat. Cum poti sa fii atat de retard? Este doar un nenorocit de mp3 player, laptop sau sistem de operare. Nu iti salveaza viata si nici nu ti`o face mai buna ca prin minune.



Cum poti sa afirmi ca " nu m`am culcat constient cu nici un utilizator de windows " ... what the fuck? Ce relevanta are asta ? Sunt sigur ca in mintea ei bolnava are toate motivele sa nu faca asta ... dar eu ma intreb cand instrumentul asta simplu de folosit a ajuns sa iti guverneze viata?

Nu a videcat cancerul foametea sau a adus pa(n)cea mondiala. Atunci de unde toata nebunia asta cu apple mac iphone? Mie mi se pare ca tot ce a adus a fost o fita de nedescris .. o izolare fata de ceilalti doar din simplul motiv ca tu ai apple si din cauza asta te consideri mai bun.

Cum e si in trailer unul care raspunde la intrebarea Cum ti`a schimbat viata apple? ... Pai m`a ajutat sa nu am nevasta sa nu am familie si sa fiu in principiu singur. Yay!!!! cred ca toata lumea vrea sa zica pe la 45-50 de ani asta.

Gege zombilor ... o simpla alternativa nu poate sa iti schimbe viata. Chiar daca aveti impresia ca va leaga faptul ca aveti un produs de la o anumita firma ... va zic eu ca de fapt sunteti la fel de legati unul de altul cum sunt eu cu userii sony ericsson: nu`i cunosc si nu ma intereseaza ca au cumparat acelasi pice of crap care se inchide daca il lovesti mai tare.

Probabil ca daca aveam apple cand mergeam la baie ne`o tineam unul altuia pentru ca suntem un fel de frati. Yay. YoU are idiots. Apple e mama si steve e tata .... this is disturbing.

In caz ca nu v`ati dat seama nu e vorba de toti userii de mac apple cum vreti sa ii ziceti ... dar sunt acei cativa care ar trebui lasati in desert cu un mac book pro air whatever si abia atunci sa vedem un film cu : Cum mi`a schimbat apple viata.

ps ... in 84 ... pe 24 ian lansau primul calculator .... asa de aniversare.

Comentarii

  1. M-am uitat si eu la clip acuma,stiam ca americanii sunt putin cam prosti dar nu ma gandeam ca intr-un asemenea hal...Dar din pacate nu sunt singurii pentru care niste obiecte oarecare reprezinta toata existenta lor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai ma Iepurica, ca asta e clara:
    PUBLICITATE TENDENTIOASA, pentru reactii cat mai virulente "pro si contra", SUCCES GARANTAT!
    P.S. Doar cunosti strategia asta si de prin blogosfera!
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. stop using caps!

    nu ai inteles nimic ... nu e vorba de publicitate aici .. dar lasa

    RăspundețiȘtergere
  4. prin 96 un ungur imi spunea ca noi,romanii,luam totul prea personal;au trebuit sa treaca 10 ani sa inteleg cata dreptate avea si sa pot spune la randul meu:voi ,romanii o luati prea personal si sunteti prea tensionati
    este ceva fun,haios,toti au zambit voi v ati constipat,undeva este o problema si nu cred ca la apple...
    (chiar daca am citit post ul in totalitate refuz sa cred ca exista persoane care cred ca aia nu interpretau un rol:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!