Hai sa ne enervam marti seara ...

Ca sunt mare (poate exagerez) fan al filmelor science fiction nu cred ca este secret. Pot sa rezist sa ma uit la cele mai mari stupizenii daca sunt SF`uri pentru ca imi place universul "inventat". Stau eu frumos si ma uit 2 ore pe ProCinema la Riverworld (wiki nfo) ... si pot spune ca ma cam prinde. Incep sa imi pun intrebarile alea: Cine sunt aia? Ce treaba are constructia asta? Ce cauta de fapt astia acolo? Chestii din astea....

M`a prins ce mai. Se termina filmul exact cand incepe marea aventura. Stau ca prostul si zic ca e serial. Imi baga o reclama la filmul de sapt viitoare. Opa nu e serial. Caut pe imdb ... nimic despre mini serie / serial .... e doar un film. Dau wiki si citesc ... este vorba de un pilot difuzat in 2003 ... nu a prins si nu l`au produs.

Cine naiba cumpara un pilot de serial kaput .... sa il difuzeze? Imi creezi asteptari si apoi imi spui ca nu ne futem si nici nu inghiti. Sunt frustrat ... semi infierbantat ... dar in acelasi timp neterminat. Multumesc Pro Cinema ... asa se nasc viitorii psihopati care se urca in tur cu sniperul si omoara la nimereala. Aveti noroc ca nu prea vad bine ... dar oricum u suck.

Povestea (Riverworld) are 10 carti ... pe care probabil nu o sa le citesc niciodata si nici nu cred ca o sa le gasesc (Jen some help pls?btw lma xo xo).

Te urasc ProCinema ... si ma duc sa imi caut parola de la contul de joost sa imi iau doza de SF pentru seara asta.

Comentarii

  1. 10?! eu stiam de vreo 5. am citit primele 2, sunt misto (am abandonat la a treia ca obosisem de citit pe calculator). si n-am vazut pilotul asta, deci nush daca e bun de ceva sau nu (in afara de enervat oamenii, ma rog :P)

    RăspundețiȘtergere
  2. my bad ...5 sunt ... of speram ca tu sa ai cartile :) in caz ca ma apuca o pasiune de nestavilit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Damn. Eu am început să văd reluarea de la 1 şi-am adormit undeva pe la mijloc. Chiar mă trezisem în dimineaţa asta chitit să iau filmul şi să-l văd cap-coadă.

    Acu' m-am apucat să iau cărţile în schimb. Pro Cinema chiar suge la faza asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. episodul pilot este si pe joost! si am ramas cu acceasi impresie cautind ca disperatul continuarea...

    RăspundețiȘtergere
  5. la noi au aparut doar primele 3, la Nemira. daca vrei, ti le dau eu. si mai am o trilogie - Dayworld - scrisa tot de Philip Jose Farmer, care desi nu e la fel de groundbreaking precum Fluviul, e foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ultima nu prea mi-a placut (parere bineinteles subiectiva), parca ar fi fost mai bine ca Farmer sa se opreasca la 'The Magic Labyrinth' cum planuia initial.
    Primile patru se numara insa printre cele mai bune romane pe care le-am citit in viata mea. Si a doua serie (dupa Ender/Bean saga) pe care am citit-o numai pe calculator.
    Filmul (pe care l-am vazut acum cativa ani cand a aparut, downloadat de pe torrente) mi s-a parut praf, chiar si privit din perspectiva unui pilot care urma se se dezvolte intr-un serial reusind sa rateze multe din punctele cheie din romane (in primul rand cum poti sa il excluzi pe Burton ?)
    Astept Ender's Game (probabil in 2009) cu speranta ca implicarea lui O.S. Card in toate stagiile proiectului va conduce la prima ecranizare a unui roman foarte bun care sa nu suga mai rau ca o centurista (nu am luat in considerare Blade Runner, versiunea Director's Cut).

    RăspundețiȘtergere
  7. Ok...sunt 5 alea clasice. Fiindca si alti oameni au reactionat la fel ca tine, Filip a dat la liber terenul...si au mai scris si altii...a devenit maidan de joaca in comun.
    Normal...sunt lucrari varza...altele...destul de bune.
    Filmul...e o tampenie, imi pare rau ca ai calcat si tu in acelasi rahat ca si mine.
    Ia sa vedem...filmul Dune...c-o fi...c-o stropi...c-o fi lunga, adanca...daca citesti cartile...e jale mare.
    Indemn pentru toata lumea: nu mai cititi bai, pe calculator...cititi cartile...ca e altceva!

    RăspundețiȘtergere
  8. asta am patit si io..exact ca tine..in reluarea de la 1..cand sa se duca dupa moartea aia sau ce dreq era..THE END ~X(

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu daca mai intereseaza pe cineva da ProCinemaul a dat din nou filmu acum in 2009. Am avut aceeasi reactie serial! wow cand? cum? unde?
    Pe net am gasit ca SciFi va lansa in 2010 un film de 4 ore facut pe acest subiect.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!