Imagini filmate de un amator

Am facut greseala sa ma uit acum la stirile de la ora 19 ... nu zic care ca toate sunt o apa si un pamant. Nu o sa zic despre modul de`a dreptul dureros de penibil in care prezinta chestii dramatice pentru ca asa se vede profesionalismul si eu nu vreau sa vorbesc despre ei cu stirile. Nu.

Vreau sa vorbesc despre dobitocii astia care in loc sa ajute pe cineva la ananghie ... filmeaza cu telefonul senzationalul. Ce trece domnii mei prin mintea voastra in acele momente? Pentru ce filmati cu telefonul? Imi permiteti sa raspund eu? Asa ... pai filmati fie pentru voi fie pentru altii.

Daca filmati pentru voi ... sa zicem ca va intelegem fetisul cu fete de 17 ani intr`o balta de sange care isi dau ultima suflare. Este chiar oke ... puteti oricand sa dati vina pe societate ca ati ajuns niste bestii insetate de sange si violenta. Adica e normal nu? Asta vezi la teveu asta vrei sa vezi si in viata reala. Acum doar aveti tehnologia care va ajuta in modul asta.

Daca filmati pentru altii ... intreb si eu de unde i`ati gasit pe astia care apreciaza asa porcarii? Si de cand sunteti voi cei oficial desemnati sa le aratati asa ceva? Sunteti niste mizerii umane care ar trebui exterminate si apoi copiilor vostri si rudelor voastre ar trebui sa le fie interzisa reproducerea. Sa curatam definitiv distinctivitatea voastra genetica.

Imi este rusina ca existati ... si mai ales .. imi este rusine ca niste posturi teve va dau bani pe filmarile astea de cacat. Stau si ma gandec mai bine si ... imi dau seama ca nu ar trebui sa`mi fie rusine. Mie de ce? Lor sa le fie ... dar ma indoiesc ca se vor simti.

Daca acum ceva vreme ma plangeam de apatia martorului acum am ajus sa ma plang de varianta 2.0 a aceste lipse de reactie.

Varianta asta moderna ... de stat cu telefonul si filmat ... mentine problema lipsei de ajutor ... si ridica o problema si mai deranjanta ... lauda ulterioara a esuarii tale ca fiinta umana in fata altor dobitoci care ar aprecia asa ceva.

In concluzie ... voi astia care aveti "imagini filmate de un amator" cand ar fi fost la indemana sa ajutati oamenii respectivi ... va urez sa dati peste prieteni din astia de ai vostrii cand e sa aveti probleme ... sunt sigur ca veti zambi si poza pentru camera

animale dobitoace.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!