Care din voi sta pe doctor iacob felix?

Si mai ales ... care are timp lunea viitoare pe la 1 jumatate doua asa sa faca niste poze la oamenii care intra la numarul 17-19 asa? Nu de alta dar sunt si eu curios care blogger se bucura la 70 ron. Trecand peste curiozitatea mea legata de bloggeri ... captura de ecran de mai jos este un exemplu clasic de asa nu.




Asa nu ce? Asa nu pr ... daca nefericitul are totusi adresa publica sau orice alta metoda de contact ... de ce naiba ii trantesti oferta asta rusinoasa cu 70ron in comentariu public? Automat il discreditezi si chiar il jignesti.

Un alt exemplu clasic este asa nu se face o intalnire .... luni ora 2 .... intr`o perioada cu sesiune. Cine te astepti sa iti vina? In niciun caz nu cred ca cei care ar oferi feedback si consultanta relevanta. Ce vrea sa fie asta? Focus grup?

Este studiu este focus grup ... nu am nici cea mai mica idee.

Si ultimul rand de asa nu ... de ce sa dai bani cand asta ai putea sa o faci more or less gratis? Inchiriaza o terasa ... da`le niste bere si asculta ce au de zis. In mod cer nu ar fi asa de rusinos sa participi la asa ceva in comparatie cu tichetu` cadou.

Dar va rog sa tineti minte ... luni .... poze cu bloggeri care se bucura la tichetu` cadou.

Aaaah si lamurire de final ... nu mi`as fi permis sa pun asta pe blog daca imi venea pe un canal accesibil doar mie cu alte cuvinte pe privat. Dar in momentul in care este postat drept comentariu si practic vizibil la oricine nimereste respectivul articol (hint hint inainte de asta era ultimul) mi`am permis sa dau ostentativ din degetet la ce aparent inseamna pr 2.0 (btw ce s`a intamplat cu 1.0 cand iti promiteau mancare si bautura? :)))) )

Comentarii

  1. Dovada de mitocanie si neprofesionalism.

    RăspundețiȘtergere
  2. io zic ca le era frica sa nu fie refuzati, s-au gandit ca mai usor ar putea pica astia 70 de leushori decat clickuri din AdSense si li s-a parut ca sunt tentanti:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da mah e focus group ca zice "calitativ" si "discutie de grup" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eh, toti am primit comentariul asta. O tuta cu doi neuroni s-a gindit ca face o mare smecherie. I-am scris sa nu mai spameze, mi-a raspuns ca nu e spam. Nu am stat sa argumentez cu don'soara ca mi-e clar cita minte are daca face asa ceva, dar o sa retin firma care angajeaza specimene de-astea si o sa am grija sa-i fac reclama negativa, ceea ce va sfatuiesc si pe voi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cineva are probleme la serviciu acum! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. "Este studiu este focus grup"

    Un studiu de piata se realizeaza prin diferite metode de cercetare de piata. Din categoria "calitative" avem aici prezent focus-grupul. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Lipsa de profesionalism.....efectiv jignire la drumul mare. Poate c-as fi mers daca nu se spunea de acea suma. Practic ne platesc ca sa-si faca treaba

    RăspundețiȘtergere
  8. profesionalism? ce e asta? o mancare exotica?

    RăspundețiȘtergere
  9. Lasa, bre, venitzi la Turambar sa va faca el Focus Group cu whiskey. Si datzi voi banii, mama voastra de bloggeri bogatzi din bannerurile shi din sudoarea clickurilor noastre.

    Huooo! La Focus Group cu voi! Vedetzi ca va inregistreaza shi va pune pe YouTube pe urma.

    lol :rofl:

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!