Din categoria intrebari stupide ...

S`a intamplat vreodata sa iti vina o idee atat de stupida incat ar putea sa fie o chestie geniala? Cu toate astea te gandesti serios daca o zici mai departe sau tocmai din cauza factorului de stupizenie. Cam asa este si urmatoarea chestie care mi`a trecut prin cap .... dar mi`am facut curaj si va intreb si pe voi.

In mai toate filmele pentru adulti actul sexual intre tip si tipa se termina de regula cu un cumshot ... oke dar asta e doar premiza intrebarii mele. Fiind actrite - sau fete de meserie cum vreti sa le zicem ... fetele nu par sa fie foarte impresionate de chestia asta. Gratie tehnologiei si regizorilor poti sa vezi first hand sa zic asa privirea goala a tipei. Acum vine si intrebarea pe care presupun ca o ghiciti din aceasta introducere...

La ce se gandeste in acel moment (cumshot)? Nu pare sa fie focusata pe actiunea care urmeaza sau se intampla ... pare distanta si ganditoare. Dar la ce se gandeste? Daca a inchis sau nu usa la balcon? La parintii ei bolnavi care au nevoie de medicamente? Catelusul ei mort in copilarie? Sau pur si simplu la cat de cliseic este aceasta speculatie la ce se gandeste ea?

Se uite la tine spectatorul ... nu la el participantul in scena... dar ce vrea sa iti zica? Ce`i trece prin cap? Ce ar vrea sa iti zica? Poate si ea ca toata lumea are o poveste trista ... poate si`a adus aminte de poveste chiar atunci ... poate a uitat o parte ... se concentreaza sa si`o aduca aminte ... nici macar nu clipeste.

La ce se gandeste? Eu zic ca se gandeste la o chestie minora ... de genul am inchis usa de la intrare? mai am paine acasa? oare mai gasesc peste proaspat la ora asta? ...hmm as putea sa incerc la piata aia noua de peste ... dar e cam departe si o sa fac mult pana acolo sau ... aaaa uite ca s`a terminat si scena ... cred ca ma duc pana acolo totusi .. sa ma duc sa fac o baie inainte....

Comentarii

  1. eu cred ca se gandeste ceva de genu: "oare mi s`a dus rujul de pe buze?mai am fond de ten?oare arat bine din unghiul ala?"
    femeile sunt mult prea ignorante ca sa se gandeasca la catelusul mort sau la ce o sa faca de mancare dupa ce isi termina "treaba"..

    RăspundețiȘtergere
  2. pai de ce ar trebui sa se gandeasca la ceva anume? nu e prima data cand i se "intampla" asa ceva. sexul ajunge banalizat in ultimul hal in filmele respective si dupa o zi grea de "munca" sau a nu stiu cata dubla trasa mi se pare normal sa aiba o privire absenta. in plus e vorba de porn...cui ii pasa la ce se gandeste? daca vrei ceva mai special cauta si tu filme independente, de preferinta frantuzesti si ai acolo privire mai nu stiu cum.

    RăspundețiȘtergere
  3. la nimic, in majortatea cazurilor the blank stare says it all.Sau hai, simularea fericirii "mmm that was good baby! *cut!* oare mai tre sa tragem o dubla?

    RăspundețiȘtergere
  4. si sa sti ca nu numai in filme pt adulti ci si damele de companie din amsterdam aveau fata sau mai bine zis ochii goi, in timp ce dansau la geamurile extrem de mari rosi...sincer mie imi provoaca o stare de mila, sa le vezi cum danseaza super provocator si se uita in gol, si nu cred ca se numeste prostie...legat tot de subiectul asta am obsevat si cateva femei care se uitau apetisant la televizor sau vorbeau la telefon in timp ce dansau, asa ca poti trage singur concluzii de aici :)

    RăspundețiȘtergere
  5. nemurirea sufletului, metempsihoza, preceptele buddhismului si bineinteles life-after-cum :))

    :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Comentariul asta e off topic, dar am fost constrans.
    Misto prezenta Metropotamului la FLugtagu' din '07. ABia aku am vazut poze. Cum se poate aranja ca sa si ia zborul la un asemenea eveniment, ,primul blogger cu brevet de pilot ? adik unu' din astia:
    http://gargaragii.wordpress.com/ ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia in 2009 o sa mai fie flugtag ... si sincer nu stiu ce trebuie sa faci sa participi ... probabil o sa fie un site unde iti propui proiectul

    RăspundețiȘtergere
  8. baiete iti spun eu....ce te face sa crezi ca femeia se gandeste la ceva??..ai observat tu ca femeia respectiva are o privire "goala"??..wow..Nu stii tu oare ca ochii sunt oglinda sufletului si a mintii??..Si daka toate astea sunt goale,mai ales mintea respectivei,atunci cum sa nu ii fie si privirea goala?..ea toata e goala..de la vesmant pana la privire si gandire..de fapt femeia e o expresie a vidului..ochii ei sunt ca o gaura neagra..care atrage orice materie in interiorul ei chiar si lumina..nu iti explici astfel cum femeile ne fura lumina fericirii noastre?.ee uite asa....De'asta sunt femei..mananca si ele'o paine;))

    RăspundețiȘtergere
  9. @dumy daca nu mai bagi mambo jambo din asta si imi demonstrezi ca femeia aia nu se gandeste la ceva ... o sa iti dau dreptate.

    pana atunci nu ai nicio sansa baiete sa cred ca e altceva decat o aberatie ce ai zis.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!