deci smart phone frate ...

Uite asa incep o noua categorie pe blog ... mobile. De ce? Telefonul asta (nu va ganditi la o marca anume ca nu vreau sa fac reclama) chiar stie sa faca niste chestii care inca mi se par mind blowing. Aceasta fiind al treilea articol din categorie hai sa continui in acelasi stil si sa prezint vreo 2-3 aplicatii de telefon (cu symbian).

Nokia Email Beta - Nu cred ca am ceva ce sa-i reprosez in afara de faptul ca nu pot sa setez un proxy prin care sa ies si din cauza asta nu pot sa folosesc vodafone live-ul (restrictionat doar la portul 80) sa imi citesc mailurile. I can use wifi but wifi is uber gay. Unii ziceau ca acest serviciu e cam la nivelul blackberry de calitate / performanta. Am asa o vaga senzatie ca vor sa il monetizeze asa ca profitati acum cat inca este in beta.


Gmail Mobile 2.0 - proaspat lansat saptamana trecuta ... are fix imbunatatirile pe care le doream. Auto refresh si avertizare cand primesti mesaj nou. As mai fi vrut ca acea avertizaresa nu fie doar un simplu vibrac ci si ceva sonor care cine stie ...  sa foloseasca sistemul vizual de avertizare al telefonului. Btw .. nokia email face asta ... si chiar iti arata ultimile emailuri necitite pe ecranul de standby.

Alte functionalitati? Este multi cont acum .. si cica merge si offline. Nu am testat astea pentru ca pur si simplu nu ma intereseaza. Astept totusi cu interes o versiune localizata pentru symbian .. nu doar o chestie java.

Google Maps Mobile 2.0 - Serviciul este genial dar din pacate Ro e cam crippled cand vine vorba de reprezentare. Noua versiune are chiar si street view ... But again ... they dont care about .ro

Mobbler - mobile last.fm scrobbler - face o treaba foarte buna. Nu sunt eu mare fun scrobbling pentru last.fm avand in vedere ca de obicei nu prea am mp3-uri de ascultat (i love radio) dar aplicatia asta pentru symbian aduce chiar si radioul tau si radioul pe taguri si artisti asemanatori din last.fm 

Cat de cool poate sa fie sa mergi pe strada si sa iti asculti radioul tau de pe last.fm? Un mic dezavantaj este ca consuma destul de multa banda si are nevoie musai de o conexiune 3g - adica imi termina bateria de la telefon cam repejor.

Abia astept urmatoarea insemnare .... sa vad ce sci fi-uri de aplicatii mai gasesc pentru telefon.

Comentarii

  1. Testeaza Nokmote. Sunt o serie de programele. Te uimeste foarte tare, dar nu prea sunt practice. Eu le-am activat doar ca sa ma laud la prieteni, apoi le-am dezactivat.
    Dar totusi sunt de senzatie.

    RăspundețiȘtergere
  2. sal . vreau sa mi iau si eu o nokia e51 cum ai tu si vreau sa mi zici si mie daca nu te deranjeaza valoarea SAR destul de mare 1.4 din maxim 2 admis in europa ?

    RăspundețiȘtergere
  3. @maldini - fumez beau si dorm neregulat ... nu cred ca radiatia unui telefon o sa ma omoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau sa instalez nokmote pe un n95 8gb si imi da cerctificat eror, am o gramada de programe instalate cu care nu am avut probleme, rog pe cineva sa ma ajute,ms dumacristian12@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!