nitel despre pliante electorale

In primul rand poti sa le privesti ca pe un spam electoral sau pur si simplu ca pe o nevoie de comunicare directa intre candidati si tine in mediul offline. Oricare ar fi cazul in general acele pliante ajung la cosul de gunoi. De curand am primit de la un candidat oarecare un pliant putin mai neobisnuit. Scris de mana .. scanat si apoi timparit si distribuit. S-a gandit ca asa o sa-l percep mai aproape de mine si cine stie cum ma va face asta sa il votez.

A avut dreptate .. l-am simtit aproape ... dar de votat nu cred ca il votez dintr-un simplu motiv. Nu am nici cea mai vaga idee ce a vrut sa scrie in foaia respectiva. M-am chinut sa citesc dar am gasit chestia asta ca fiind prea obositoare si am renuntat.

O alta initiativa interesanta este cea pornita de amicu Dan (la link aveti si un filmulet in care explica - eu nu l-am mai inclus ca deja e cam lung postul asta) si care implica colectarea si reciclarea materialelor electorale de care nu ai nevoie sau nu te intereseaza. Nota 10 pentru asta. Aseara am descoperit cu placere ca nu este singurul care face asta. In scara blocului este o cutie de carton alba pe care scrie doar  " Loc pentru aruncarea materialelor electorale nedorite " Foarte foarte bine. Macar sa reciclam cumva tonele de hartie folosite in campanii.

Tocmai ce am vorbit cu el si mi-a zis ca oamenii chiar depoziteaza materiale electorale. In continuare .. foarte bine. Sper doar sa nu se rezume doar la campania electorala ... pentru ca super hiper whatever marketurile ma "spameaza" destul de bine cu pliante ... si ar fi frumos ca si astea sa fie reciclate.


In alta ordine de idei ar mai avea nevoie de cutii de incaltaminte si in scopul acesta face o strangere sambata  ... daca ai si vrei sa il ajuti si sa te lauzi prietenilor tai ca esti nitel eco .. confirma aici.

Incerc sa nu afisez o culoare politica pe acest blog si sper sa reusesc in continuare asta.

Comentarii

  1. pf. hai ma ca scrisu' de pe pliantu' ala e chiar caligrafic. poate ai tu ADHD :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @putty mai bine zici cine este bruneta de pe flickr - baneasa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. asta trebuia sa se fac doctor cu scrisu asta

    RăspundețiȘtergere
  4. @kinkeh bunneh: o prietena, 22, virgina. mai vrei?
    (detalii, ofc)

    RăspundețiȘtergere
  5. @putty ofc ... pana acum nu ai zis niciun ipediment :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!