am recordul mondial pentru cele mai multe articole scrise pe blogul bunny-power.blogspot.com

Anul trecut, parc─â aveam (bucure┼čtenii) cel mai ├«nalt brad de Cr─âciun din lume. Apoi s-a dovedit c─â doar din Europa ... ceea ce e destul de bine. Anul acesta, avem alt record mondial: cei mai mul┼úi Mo┼či Cr─âciun care ├«mpart cadouri aproape - 4000. Wow. Este foarte important acel "care ├«mpart cadouri" pentru c─â recordul mondial de oameni ├«mbr─âca┼úi ├«n Mo┼či Cr─âciun e pe undeva la 14 000 . (via nwradu)

A┼ča deci ... Ai no┼čtri ├«mpart cadouri. Sunt singurul care e ni┼úel sc├órbit de aceste recorduri mondiale cu twist-uri din astea? Adic─â pun pariu c─â pot s─â am recordul mondial de sc─ârpinat ├«n nas ├«n timp ce fac acroba┼úii cu o biciclet─â pe s├órm─â ... deasupra unei forma┼úii de manele, adic─â b─âiatul ─âla terminat de la Caransebes. Dar am record mondial.

Anyway ... unde a┼č putea g─âsi Cartea Recordurilor ├«n format digital?

Comentarii

  1. am stabilit recordul mondial la apasat pe butonul de postati comentariu in timp ce respir in timp ce clipesc in timp ce stau pe scaun deasupra unui covor si deasupra a alte 2 etaje...anyway daca afli ceva de varianta digitala arunca cu un link

    R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!