imbatranesti si nu mai esti amuzant

Obisnuiam sa fiu asa de amuzant ... acum nimic. Mai zmulg si eu doua trei rasete de la niste fete pe la conferinte ... ca pe blog FAIL total. Totusi ideea din spatele acestui poste este legata de serialele de comedie care de la sezon la sezon sunt tot mai serioase si mai putin amuzante.

De ce? Ai 20 de minute in care personal nu ma intereseaza altceva decat sa rad ... pentru ca esti serial de comedie. Nu vreau poveste elaborata si nici persoanajele sa evolueze. Exemplu: How i met your mother - Barney nu mai e deloc amuzant ... o iubeste pe Robin si asa s-a dus poate singurul motiv pentru care ma uitam la serial. Nimic legendar? Erai idolul meu Barney ... ce s-a intamplat cu tine? Ati ajuns la sezonul 4 si nu mai sunteti la fel de amuzanti. Bleah.

Mai toate serialele de comedie ajung in stadiul asta ... in care vor ceva mai mult decat rasete ... si gresesc. Nu schimba conceptul de hahahahah hahahahhah si iar hahahhahh cu ha ... dar uite ce bine se contureaza povestea.

Exemple de fail : Weeds, Scrubs, 70's show, Entourage, Greek, Sunset Strip, 30 Rock etc

Comentarii

  1. Unde mai pui ca e si gay in viata reala?

    RăspundețiȘtergere
  2. barney iz gay? s-a dus pe apa sambetei totul..

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa parerea mea singuru serial care si-a pastrat umorul de la inceput la sfarsit a fost "Friends". ultimu episod chiar m-a intristat ca s-a terminat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si daca Barney e gay so what?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare foarte tare faptul ca e gay in real life si joaca rolul atat de bine in serial. E genial tipul.
    Dar da, sunt de acord cu tine, How I Met Your Mother a fost funny as hell primele doua sezoane, al treilea a fost okay, asta... not so okay.
    Oricum, recomand Worst Week, e foarte funny, la fel si The Big Bang Theory. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Worst week e nitel exagerat ..

    the big bang theory e abia la sezonul doi ... si se contureaza ca alege acelasi drum al pierzaniei

    RăspundețiȘtergere
  7. How I Met Your Mother, Dexter (nu desenele animate) si Californication sunt cele mai geniale seriale.
    Merge si House MD :)

    RăspundețiȘtergere
  8. As zice ca Entourage din genul celor cu poveste si cu putin umor, nu doar umor si intr-adevar Friends a fost tare de la inceput pana la sfarsit. Un alt exemplu pentru postul asta ar fi Futurama care la inceput mi s-a parut hilar si s-a stricat spre sfarsitul sezonului 1 si inceputul sezonului 2; am renuntat sa ma mai uit.

    RăspundețiȘtergere
  9. ai dreptate. that 70's show a inceput sa se strice mai spre sfarsit, ultimile picaturi fiind momentele in care au disparut actorii cu care incepuse serialul. si in how i met your mother barney era legen-wait for it...- dary! fuse si se duse...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!